КМДА Київська міська державна адміністрація


12 травня 2023

Очільник Дніпровського району Павло Бабій передав гуманітарну допомогу, яка надійшла від фінських волонтерів «Apua Ukrainaan JKL», до КНП «КМПБ №6» Дніпровського району

Очільник Дніпровського району Павло Бабій передав гуманітарну допомогу, яка надійшла від фінських волонтерів «Apua Ukrainaan JKL», до КНП «КМПБ №6» Дніпровського району

Майже рік тому адміністрація Дніпровського району встановила партнерські стосунки з волонтерами, які постійно збільшують потоки медичної гуманітарної допомоги з дружньої Фінляндії.

Павло Бабій та його команда досконально знають нагальні потреби медичних закладів свого району та вміють знаходити рішення щодо їх задоволення. Цього разу спільні зусилля фінської волонтерської організації «APUA Ukrainaan» з міста Ювяскюля, благодійної організації «Світло сонця» (м. Київ) та адміністрації Дніпровського району призвели до передання КНП «КМПБ № 6» сучасного апарату ультразвукової діагностики з двома спеціалізованими датчиками, що значно поліпшило матеріально-технічну базу та рівень надання медичних послуг.

Така допомога стає системною, бо раніше операційні кімнати пологового будинку були обладнанні фінськими хірургічними лампами та консоллю управління.

Ця позитивна тенденція навіть привернула увагу депутата Верховної Ради України Артема Дубнова, який завітав до пологового будинку на зустріч з керівництвом та керівником проектів благодійної організації «Світло сонця» Вадимом Засипкіним з пропозиціями щодо підтримки цієї ініціативи..

Зі свого боку Сергій Цемашко, керівник КНП «КМПБ №6» Дніпровського району, розповів почесним гостям специфіку роботи медичного закладу та провів оглядову екскурсію кабінетами, де встановлено обладнання, яке впродовж останнього року було надане за сприяння очільника Дніпровської РДА Павла Бабія.

В свою чергу очільник Дніпровського району Павло Бабій запропонував всебічну підтримку та сприяння щодо доставки вантажів від фінських друзів  «APUA Ukrainaan» до благодійної організації «Світло сонця» з метою подальшої  передачі до медичних закладів.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.