КМДА Київська міська державна адміністрація


22 травня 2023

Студія хореографічних мініатюр «ПЕРЛИНКА» підліткового клубу «Гренада» відзначила своє 8-річчя

Студія хореографічних мініатюр «ПЕРЛИНКА» підліткового клубу «Гренада» відзначила своє 8-річчя

З нагоди 8-річчя Студії хореографічних мініатюр «ПЕРЛИНКА» підліткового клубу «Гренада» Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району міста Києва відбувся звітній концерт творчого колективу.

Яскраве дійство, що принесло справжню естетичну насолоду глядачам відбулося в актовому залі Київського фахового Коледжу туризму та готельного господарства.

Привітати іменинників завітали поважні гості – заступниця голови Дніпровської райдержадміністрації Олена Шевченко та начальник відділу молоді та спорту Дніпровської РДА Олександр Біба.

Колектив «ПЕРЛИНКА» засновано у вересні 2015 року і за цей час вихованцями студії були близько 300 маленьких дніпровчан. В студії займаються діти віком від 4 до 16 років. На сьогодні в своєму арсеналі колектив «ПЕРЛИНКА» має 12 концертних номерів в різноманітних жанрах, зокрема: естрадному, народно-стилізованому, сучасній хореографії та інших. Крім того в постановках активно використовуються елементи акробатики.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу молоді та спорту Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.