Головна  →  Новини  →  27 листопада 2014

Свято радості і добра

Свято радості і  добра

До Міжнародного дня інвалідів 27 грудня  грудня 2014 року в відділенні соціально-медичної реабілітації, дітей хворих на ДЦП та ранньої соціальної реабілітації Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району було проведено музичне заняття «Родинне свято».

До свята завітали шановні гості : Голова  Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Ярослав Горбунов, представники благодійного фонду «Дніпровський», Всеукраїнська громадська організація «Україна країна героїв», директор Територіального центру Олександра Соя.

Батьки та  гості, запрошенні на це музичне свято,  з великим задоволенням дивилися та слухали діток, які за допомогою батьків, під чуйним керуванням вихователів, вчителів-реабілітологів, музичного керівника, показали свої здібності під час свята. Діти раділи веселій енергійній музиці, яка лунала протягом всього заняття, читали вірші   Галдецький Богдан, Рінат Мемджанов,  Василенко Ганна, співали пісні про Україну, а також танцювали:  Дмитро Соловйов, Неля Панченко та сестри Влада та Вікторія Виговські. 

Ведуча свята Вікторія Медвецька запропонувала дітям взяти участь в малюванні мапи України та дотиком своєї долоньки залишити частину свого серця! Результат їх спільної справи був подарований Голові адміністрації.

Наприкінці свята кожна дитина отримала подарунок. Голова адміністрації Ярослав Горбунов висловив слова щирої  подяки за свято радості і  добра! Колективу відділення  побажав міцного здоро’я, щастя, успіхів в їх благородній справі!

За інформацією територіального центру соціального обслуговування

Перейти до спискуВерсiя для друку