Головна  →  Оголошення  →  5 лютого 2015

Пропонуємо керівникам підприємств торгівлі району невеликих форматів приєднатися до участі у соціальному проекті «Картка киянина»

Пропонуємо керівникам підприємств торгівлі району невеликих форматів приєднатися до участі у соціальному проекті «Картка киянина»

З метою підтримки соціально-незахищених верств населення в м.Києві запроваджено проект «Картка киянина».

На сьогодні до реалізації проекту залучено чотири продовольчі торговельні мережі великого формату: ПІІ «Білла-Україна», ПП «Торговий дім «Вест лайн», ПрАТ «Фуршет», ТОВ «Новус Україна» та одну непродовольчу мережу супермаркетів побутової техніки ТОВ «Фокстрот».

Відповідно до укладених договорів між виконавчим органом Київської міської ради (Київською міською державною адміністрацією) та суб’єктами господарювання знижки за «Карткою киянина» надаються від 3-7%.

Враховуючи, що цей проект має соціальне значення, пропонуємо керівникам підприємств споживчого ринку району невеликих форматів прийняти участь в реалізації зазначеного проекту та підписати угоду з міською владою про надання мешканцям міста з невеликими доходами – користувачам картки киянина - знижок на придбання продуктів та інших товарів при обслуговуванні у підпорядкованих підприємствах.

Про Ваше рішення просимо надати інформацію відділу торгівлі та споживчого ринку райдержадміністрації (02094, м. Київ, бул. Праці, 1/1, кімн. 208, тел.: 292 02 05, 292 60 53, 558-85-77).

Відділ торгівлі та споживчого ринку Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації 

Перейти до спискуВерсiя для друку