Головна  →  Новини  →  12 вересня 2013

Школярі в ігровій формі демонстрували знання правил безпечної поведінки на дорозі

11 вересня 2013 року в гімназії № 191 ім. П. Г. Тичини відбувся Інтерактивний конкурс «Мій друг – безпечний рух».

В рамках проголошеного Президентом України Віктором Януковичем Року дитячої творчості було проведено конкурс дитячого малюнку на асфальті, а в рамках Всеукраїнського конкурсу – рейду «Увага! Діти на дорозі!»  – пізнавальна гра -квест на знання Правил дорожнього руху.

Конкурс перетворився на справжнє свято творчості. Першокласники із задоволенням втілили свої творчі фантазії у малюнках на асфальті, а учні 2-3 курсів випробовували свої знання на станціях «Регулювальник», «Склади пазли», «Вгадай слово» та інших. Гімназистів прийшли підтримати їх батьки та старші друзі – агітбригада «Світлофор», які також продемонстрували свій виступ та нагадали дітям про безпеку дорожнього руху.

Свято відвідали начальник відділу з питань виховної роботи управління освіти Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації Ірина Лапіка та інспектор ВДАІ Дніпровського району капітан міліції Юлія Сухомлин, з привітальним словом до учасників звернулась директор гімназії № 191 ім. П.Г.Тичини Ніна Дроздович.6

Відбулось нагородження переможців та учасників заходу. Діти отримали грамоти та невеличкі сувеніри від відділу ДАІ.

 Підготував Олександр Польовий

Перейти до спискуВерсiя для друку