Головна  →  Оголошення  →  24 квітня 2015

Повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації

Повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації

До уваги представників інститутів громадянського суспільства!

Установчі збори з формування нового складу громадської ради при Дніпровській районній  в місті Києві державній адміністрації відбудуться  04 червня 2015 року в актовій залі Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: бульвар Праці,1/1(ІІ поверх, актова зала) Початок зборів о 15.00.

Для участі в установчих зборах з формування нового складу Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства (додаток 1 ).

До заяви додаються:

-     рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника  для  участі в  установчих  зборах, посвідчене печаткою (додаток 2);

- біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства (додаток 3 );

- копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства (виписка з ЄДРПО);

- інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років (додаток 4 ).

- мотиваційний лист кандидата відносно безпосередньої участі в  роботі Громадської ради (додаток 5)

Зразки зазначених документів є рекомендаційними. ІГС має право надавати заявку з додатками в інших формах та обсязі, які відповідають вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 03.09.2010 р. №996 (зі змінами та доповненнями).

Увага! При формуванні пакету документів для участі в установчих зборах просимо звернути увагу на необхідність дотримання вимог Закону України «Про захист персональних даних».

Пакет документів для участі в установчих зборах з формування нового складу Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації, оформлених відповідно до наданих зразків прийматимуться ініціативною групою з 27 квітня до 25 травня 2015 року включно (крім вихідних та святкових днів) за адресою: 02094 м. Київ, бульвар Праці,1/1 (каб. 126 та 313). Контактні телефони: 573-21-06, 292-32-47 з 10.00 до 17.00 години (обідня перерва з 13.00 до 13.45).

Перейти до спискуВерсiя для друку