Головна  →  Новини  →  9 жовтня 2013

«Розібрався» з коханкою

«Розібрався» з коханкою

Тяжкий злочин був розкритий правоохоронцями Дніпровського районного управління столичної міліції. Для встановлення особи та затримання чоловіка, який скоїв навмисне вбивство, оперативникам знадобилося менше доби.

Житель Київської області мав гарну родину, але це не заважало йому зустрічатися з жінками легкої поведінки. І під час чергової зустрічі на зйомній квартирі, між чоловіком та повією стався конфлікт, під час якого, вхопивши ножа, чоловік наніс їй багато ножових поранень. Жінка померла на місці. Зловмисник намагався ухилитися від кримінальної відповідальності та знищити всі докази злочину. Поспішаючи, вбивця залишив двері відчиненими. Це, в свою чергу, привернуло увагу сусідів, які негайно викликали правоохоронців.

При огляді тіла судмедексперт виявив у потерпілої більше ніж 90 ножових поранень. Провівши оперативно-розшукові заходи, оперативники затримали злочинця – уранці, за місцем проживання.

Слідчим відділом Дніпровського районного управління порушено кримінальне провадження за статтею 115 («Умисне вбивство») Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує позбавлення волі до 15 років. Згідно з ухвалою суду, до затриманого обрано запобіжний захід – тримання під вартою. 

Прес-служба Дніпровського РУ ГУМВС України в місті Києві.

Перейти до спискуВерсiя для друку