Головна  →  Новини  →  9 жовтня 2013

Святкування 5-річного ювілею клубів

Святкування 5-річного ювілею  клубів

Нещодавно у  територіальному центрі соціального обслуговування  Дніпровського району м. Києва (Курнатовського, 7) відбулося святкування 5-річного ювілею  двох клубів за інтересами: «У світі прекрасного» та «Теології».

Якщо відразу після їхнього створення кількість членів у клубах  була незначною (до 6 чоловік), то згодом, завдяки професіоналізму активістів Галини Потишко та Михайла Гринберга, вони  перетворилися в осередки культури та просвіти.

Наразі, клуби існують як окремі  факультети «Університету третього віку»:  «Теології» та «Мистецтвознавства». Бажаючих відвідати лекції чимало (понад 100 мешканців району). Головним завданням лекторів-волонтерів  Г. Потишко та М. Гринберга є залучення підопічних до прекрасного. Тематика лекцій досить різноманітна: музика, поезія, мистецтво та бесіди та інші, які жваво обговорюються на лекціях.

Директор територіального центру Олександра Соя та завідуюча центральним відділенням соціально-побутової адаптації Людмила Шмульова привітали Галину Потишко та Михайла Гринберга з ювілеєм закладів та нагородили їх подяками й пам’ятними медалями – за вагомий особистий внесок у розвиток факультетів.

За інформацією Тамари Гулько.

Перейти до спискуВерсiя для друку