Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Про проведення Дня здоров’я для жіночого населення району приуроченого до Всесвітнього Дня запобігання та боротьби з раком молочної залози

Опубліковано 20 жовтня 2016 року, о 11:05

четвер
20
жовтня
2016
Тривалість 0 год. 0 хв.
11 05
11 05
Додати в календар 2016-10-20 11:05:00 2016-10-20 11:05:00 Europe/Kiev Про проведення Дня здоров’я для жіночого населення району приуроченого до Всесвітнього Дня запобігання та боротьби з раком молочної залози Організатор заходу event@organizer.email

Щодня у 50 жінок в Україні діагностується рак молочної залози. Щомісяця від цього захворювання в Україні помирає близько 750 жінок.

На жаль, в нашій країні зберігається високий рівень смертності від цього захворювання, що пов'язано з відсутністю скринінгових програм обстеження населення і пізнім зверненням жінки до лікаря.

Рак грудей - найпоширеніше онкологічне захворювання серед жінок. У групі ризику знаходяться всі представниці прекрасної статі. За даними інституту раку США, при своєчасному виявленні, рак молочної залози вдається вилікувати у 98,1% жінок!Дослідження показали, що щорічні профілактичні обстеження призводять до виявлення ранніх стадій раку молочної залози в той період, коли він найбільш виліковний і можливе збереження функції грудного годування.

Протягом  9 місяців  2016 року   в Дніпровському  районі   міста Києва   виявлено 154  випадки  захворювання   на  рак  молочної залози, проти  186  випадків   за  аналогічний  період 2015 року. Показник  захворюваності    на  рак  молочної  залози    в Дніпровському  районі  за 9 місяців 2016 року   склав  79,0 випадків  на  100 тисяч  населення. Середньоміський  показник   склав  58,1  випадки   на  100 тисяч  населення. За  9 місяців  2016 року   з 154  зареєстрованих  випадків    раку  молочної  залози    при   профілактичних    оглядах   виявлено 124 випадки, або 88,6%.

Враховуючи  негативну  тенденцію  щодо  зростання   захворюваності   на  рак  молочних залоз серед населення  та  з метою  виявлення  раку  молочної  залози  на  ранніх стадіях   розвитку  і  на виконання Загальнодержавної  та районної програм  боротьби з  онкологічними  захворюваннями  на період до 2017 року, з метою більш широкого інформування   населення району  з питань  профілактики, раннього  виявлення   та  ефективного  лікування  раку  молочної залози,    управління  охорони   здоров’я  Дніпровської районної  в місті Києві  державної   адміністрації 20 жовтня  2016 року,  з 13-00 до 16-00  на  базі  КНП   ЦПМСД № 1, вул. П. Запорожця,26 для  жіночого населення  району   проводить  День здоров’я,  приурочений   Всесвітньому  Дню  запобігання   та  боротьби  з раком  молочної залози.

Жінкам  буде  запропонований  огляд  молочних  залоз лікарями  онкологами - маммологами Київського  міського  онкологічного центру, а в вразі  необхідності  буде  проведено маммографіне  дослідження молочних залоз з послідуючим прийняттям  відповідного рішення, щодо  лікування

За інформацією управління охорони здоров’я Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації                                                      

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux