Головна  →  Новини  →  18 листопада 2016

60-річчя відсвяткувала загальноосвітня школа №103

60-річчя відсвяткувала загальноосвітня школа №103

У Центрі культури та мистецтв Дніпровського району відбулися урочистості з нагоди ювілею загальноосвітньої школи №103 (вул. Алма-Атинська, 89), на якому зібралися учні, батьки, педагоги, мешканці мікрорайону та представники громади.

Від імені Дніпровської райдержадміністрації колектив та учнів школи привітала заступник голови Алла Загородня. З вітальним словом також виступили: депутат Верховної Ради України Олександр Супруненко, депутати Київради Павло Тесленко та Олександр Міщенко, заступник начальника районного управління освіти Галина Тодосова та голова об'єднання батьків школярів Дніпровського району Оксана Мерінова.

З нагоди 60-річчя заснування навчального закладу кращі педагогічні працівники школи відзначені грамотами Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА, подяками голови Дніпровської РДА та грамотами управління освіти Дніпровської РДА.

Сьогодні середня загальноосвітня школа №103 - це сучасний навчальний заклад, який очолює відмінник освіти України, вчитель початкових класів вищої категорії, вчитель-методист Гуріна Ольга Павлівна. Педагогічний колектив школи - команда однодумців, які з гордістю несуть освітянську естафету, пишаються своїми учнями, зберігають і продовжують найкращі традиції. Серед успіхів - перемоги учнів в олімпіадах та конкурсах, участь у міжнародних проектах, спортивні досягнення. Школа є осередком хороших справ у мікрорайоні і бере активну участь у житті району та міста. Діяльність педагогічного колективу спрямована на реалізацію концепції особистісно-орієнтованого навчання і підготовки дитини до самостійного життя у сучасному динамічному світі. Особлива увага приділяється створенню умов для раннього виявлення нахилів, здібностей, обдарованості дітей, забезпеченню індивідуальної траекторії  їх розвитку на всіх етапах навчання, задоволенню потреб, інтересів кожної дитини, а суспільства — у вихованні національної еліти.

 Довідково:

 Середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №103 Дніпровського району міста Києва заснована у 1956 році. На сьогодні у 19 класах навчається 537 учнів. Навчальний процес забезпечують 35 педагогічних працівників. У закладі – 13 навчальних кабінетів; бібліотека з доступом до мережі Інтернет; спортивна зала, укомплектована необхідним спортивним обладнанням та інвентарем з урахуванням вікових особливостей; медичний кабінет; кабінет психолога.

 Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами районного управління освіти.

Перейти до спискуВерсiя для друку