КМДА Київська міська державна адміністрація


22 грудня 2016

«У пошуках загубленого часу, або Новому року бути!»: благодійна вистава для школярів Дніпровського району

«У пошуках загубленого часу, або Новому року бути!»: благодійна вистава для школярів Дніпровського району

Дитячо-юнацька хореографічна студія ім. М. Коломійця «Щасливе дитинство» 21 грудня відкрила традиційний святковий новорічний сезон. «У пошуках загубленого часу, або Новому року бути!» - так називається благодійна вистава для школярів, яка проходила у Центрі культури та мистецтв Дніпровського району м. Києва (вул. Алма-Атинська,109). В першу чергу запросили тих, хто найбільше потребує уваги та відчуття свята: дітей-сиріт, дітей учасників АТО, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей.

Вихованці ансамблю народного танцю «Україна», з якого виросла Дитячо-юнацька хореографічна студія «Щасливе дитинство», щорічно готують такі вистави. Цьогоріч у 20 танцювальних композиціях задіяно майже 500 танцюристів віком від 4 до 18 років. Країна Казок, Королівство Квітів, Заяча галявина, мультяшні Фіксики та чарівна казка Сходу – яскраві тематичні постановки, які створюють передноворічний настрій. Вихованці, їхні батьки та незмінні талановиті керівники Ольга Побежимова та Ольга Яценко вклали у створення чудової вистави частинку своєї душі, ініціативність, творчість, бажання творити добро і дарувати радість дітям. А по закінченню вистави усі діти отримали солодкі подарунки.

Додатково:

Благодійна новорічна вистава для дітей пільгових категорій «У пошуках загубленого часу, або Новому року бути!» у рамках проекту «Діти для дітей» Дитячо-юнацької хореографічної студії імені Миколи Коломійця «Щасливе дитинство» буде проходити ще 22 грудня об 11.30 год та о 15.00 год в приміщені Центру культури та мистецтв Дніпровського району м. Києва (вул. Алма-Атинська,109).

 За інформацією районного управління освіти

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.