Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Співпраця березняківців із районною владою: результати позитивні, зміни на краще відчутні

Опубліковано 17 січня 2017 року о 14:24
фото

Під час чергової зустрічі голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петра Онофрійчука та його заступника Алли Загородньої з громадськими активістами мікрорайону Березняки було проведено своєрідну звірку того, що зроблено з чималого списку проблем, за допомогою у вирішенні яких зверталися березняківці до районної влади. Слід зазначити, що такі зустрічі з представниками громад мікрорайонів набули статусу традиційних. Скажімо нинішня зустріч є продовженням низки попередніх, під час яких було не лише обговорено, але й постійно моніториться виконання проблемних питань від громади мікрорайону. Активісти Ірина Ковальчук, Андрій Машков та Євген Єрьоменко повідомили очільнику району, його заступнику та керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації й підприємств житлово-комунального господарства району про те, що чимала кількість визначених ними попередньо питань вирішена або перебуває в стадії виконання.

Зокрема, після офіційного листа адміністрації до КП «Київпастранс» фахівцями цієї структури облаштовано зупинку для пасажирів у кінцевому пункті автобусного маршруту №49 «Станція «Лівий берег». Асфальтування місця, де зупинка маршрутного таксі №599 між будинками №28 (проспект П. Тичини) та №12 (вулиця Березняківська) включено до складу робіт із капремонту проспекту П. Тичини, який планується корпорацією «Київавтодор» (замовник виконання робіт) до реалізації в поточному році.

Що стосується ремонту бюветного комплексу на проспекті П. Тичини, то на даний час відбувається передача цього комплексу до комунальної власності територіальної громади міста Києва з подальшим закріпленням його з правом господарського відання за спеціалізованим водогосподарським комунальним підприємством «Київводфонд». Після цього СВ КП «Київводфонд» проведе ремонт, відновить функціонування та введе в експлуатацію бювет.

Щодо капітального ремонту проспекту П. Тичини, то за інформацією від КП ШЕУ, він торік не був проведений у зв’язку з відсутністю фінансування та браком потужностей. Але, повідомили шляховики, на цей час виконано капремонт вулиць І. Миколайчука та А. Бучми, а також низки об’єктів на внутрішньоквартальних територіях: просп. П. Тичини, 11 – 13; вул. І. Миколайчука, 17А – просп. П. Тичини, 13; просп. П. Тичини, 3 – 3А – Дніпровська набережна, 5Б – просп. П. Тичини, 14А.

Також фахівцями відділу з питань благоустрою та контролю за охороною навколишнього середовища Дніпровської райдержадміністрації було відправлено лист до керівництва КП «Київміськсвітло» із вимогою негайно привести електричні опори в житловому масиві «Березняки» до належного санітарно-технічного стану. Виконано й цілу низку інших робіт зі списку, що стосується житлово-комунального господарства, благоустрою. Зокрема щодо демонтажу мафів, ремонту під’їздів, міждворових проїздів, освітлення тощо. Питання, які належать до компетенції структур міської влади, також не були забуті. Щодо них у відповідні установи міста спрямовані письмові звернення від райдержадміністрації. Про це також повідомили громадським активістам керівники профільних структурних підрозділів і почули відповідні позитивні відгуки. Надалі спільна робота й моніторинг триватимуть у робочому режимі. Про це домовились активісти із керівництвом району.

Підготовлено у відділі з питань внутрішньої політики і зв’язків із громадськістю.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux