Головна  →  Новини  →  23 січня 2017

Перемагають найбільш активні - проголосуйте за проекти Дніпровського району!

Перемагають найбільш активні - проголосуйте за проекти Дніпровського району!

Дніпровчани активно долучилися до міської ініціативи з впровадження механізму Громадського бюджету «Бюджету участі»  та подали чимало проектів з яких успішно пройшли оцінку та винесені на голосування 58 проектів. Наразі на сайті www.gb.kievcity.gov.ua триває голосування за проекти (до 29 січня).

ТОП-8 запитань та відповідей щодо голосування за проекти "Бюджету участі".

Проте, через низьку підтримку, багато проектів фактично не зможуть увійти до списку претендентів на перемогу. Насьогодні, і ця цифра постійно зростає, «прохідними» є проекти, які мають більше 245 голосів. Серед проектів Дніпровського району, які, насьогодні, лідирують, зокрема:

ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я

Утеплення фасаду АЗПСМ №6 вул. Рогозівська, 6 

Фасадне утеплення приміщення амбулаторії загальної практики №3 (вул. Алма-Атинська, 2)

Заміна вікон в Центрі ПМСД №1

Заміна вікон в амбулаторії ЗПСМ №8

Благоустрій території КНП "ЦПМСД №1"

Утеплення фасаду будівель

Благоустрій території амбулаторії ЗПСМ №8

Утеплення фасаду амбулаторії по вулиці І. Сергієнка, 23

Благоустрій прилеглої території АЗПСМ №3 по вул. Алма-Атинська, 2

ОСВІТА

Інноваційні комп’ютерні комплекси (1+15) для 7 шкіл Дніпровського району

СПОРТ

Скейт парк на березі Дніпра ("Зона Здоров'я", м. Лівобережна)

КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Реконструкція міської "Зони Здоров'я" на Лівому березі Дніпра

Загалом по місту, серед безумовних лідерів проекти, які мають вже  більше 700 голосів. Зважаючи на те, що до завершення голосування залишилося 6 днів, надзвичайно важливою є підтримка проектів, які вже мають шанс на перемогу. Адже виграють проекти, а отже і райони - з найбільш активними громадами.

 Шановні дніпровчани!

Закликаємо вас проголосувати за проекти, які вам до душі, та підтримати ініціативи, які спрямовані на розвиток Дніпровського району! 

Звертаємо Вашу увагу, що електронне голосування є абсолютно безпечним і не має загрози для ваших персональних даних.

Проголосувати можна на сайтіgb.kievcity.gov.ua. Для цього необхідно авторизуватися в електронній системі використовуючи - на вибір: Картку киянина; BankID; ID-картку; електронний цифровий підпис.

Крім цього, проголосувати можна і в пунктах супроводу, які створені при кожній райдержадміністрації. Пункт супроводу громадського бюджету міста Києва у Дніпровському районі розташовано за адресою:  м. Київ, Бульвар Праці, 1/1, кім. 419  (приміщення Дніпровської райдержадміністрації), тел.: (044) 558-24-17. Потрібно авторизуватися використовуючи - на вибір: Картку киянина; BankID; ID-картку; електронний цифровий підпис. Варто врахувати, що одна особа може проголосувати не більше ніж за 5 проектів.

Довідково.

30-31 січня будуть  визначені переможці - проекти, які наберуть найбільшу кількість голосів, та будуть профінансовані в межах загального бюджету (50 млн грн), виділеного на  впровадження Громадського бюджету «Бюджету участі» у 2017 році.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами районного фінансового управління 

Перейти до спискуВерсiя для друку