Головна  →  Новини  →  3 лютого 2017

Авдіївка: бійці з 72-ї бригади теж потребують допомоги

Авдіївка: бійці з 72-ї бригади теж потребують допомоги

Відразу декілька гуманітарних рейсів стартуватимуть цієї суботи та наступного понеділка з Дніпровського району столиці до зони АТО. Кінцева адреса та сама – Авдіївка. Але призначення вантажів, які завершують збирати волонтери ГО «Дарничанка», яку очолює Олександра Магурова, активісти волонтерської групи Наталії Воронкової (з Бульвару Верховної Ради), ветерани АТО – призначена для бійців доблесної 72-ї мотопіхотної бригади, які не лише відбивають наступи гібридних російсько-терористичних підрозділів на це місто, але й після контратак, буквально на «плечах» бойовиків увірвались та захопили їхні позиції.

Вже майже тиждень наші воїни відбивають цілодобові наступи та витримують шалені ракетно-артилерійські обстріли бойовиків. За словами Олександри Магурової нашим бійцям украй необхідні медикаменти: перев’язувальні матеріали, кровозупиняючі, реанімаційні, серцево-судинні, підримуючі, вітамінні, компактні обігрівачі та грілки тощо. Також необхідні в необмеженій кількості (!) мішки – для укріплення позицій, зміцнення й створення нових оборонних споруд, закриття вікон в будинках промзони, житлових будинках тощо. Дуже потрібні будматеріали: деревина, цвяхи. Цвяхи (на 200), метал на скоби, металеві прути потрібні у великій кількості.

Повний перелік  необхідного:

Як повідомили Олександра Магурова та координатор від ради ветеранів воїнів АТО Наталія Пишньоха, демобілізовані хлопці з 72-ої бригади, яка за останні кілька днів втратила чимала людей, цієї суботи  везуть до своїх весь зібраний вантаж. Тому просять, повторимось, прути металеві для скоб, плівку будівельну, мішки великі, молотки, бензопили, генератор. Медикаменти для медпунктів: шприци всі об'єми (20-10-5-2-гр.), перчатки одноразові, бинти, серветки, пов'язки тощо, йод, зеленка, хлоргексидин,  перекис водню 3%,   стериліум 5 мг, АХД 1л тощо, гемостатики: транксамова кислота 100 мг, аминокапронова кислота100 мг, викасол 1мг та інші, памперси для дорослих  M  XL  XXL  3XXL, постільна білизна різна,  термогрілки в перчатки й взуття, продукты, теплі речі, питна вода.

Те, що не встигнуть повезти в суботу, буде відправлено в понеділок або ще трохи пізніше. Тому приносьте в будь-який день. Адже гуманітарка для вояків 72-ї бригади буде постачатися постійно (за накопиченням). Принести можна за адресою: Малишка 25/1 протягом дня до 17 години. Над приміщенням великими літерами викладено «Бібліотека». Запитати волонтерів. Залишити можна в самій бібліотеці, або для волонтерів групи «Дарничанка». Допомогти (грошима) купити все неохідне можна, перерахувавши на картку: 4149 6258 1399 7580 Одінцова Анастасія. Номер телефону для зв’язку 093 620 06 55. Координатор від ГО «Рада ветеранів АТО Дніпровського району» Наталія Пишньоха 098 036 13 89, карта ПриватБанка 4149 4978 1004 8712. Пишньоха Наталія Вікторівна.

Бійці з 72-ї бригади дуже потребують нашої з вами допомоги.

Підготовлено у відділі з питань внутрішньої політики і зв’язків із громадськістю.

Перейти до спискуВерсiя для друку