КМДА Київська міська державна адміністрація


22 лютого 2017

Волонтерство: пісні від серця – воїнам АТО

Волонтерство: пісні від серця – воїнам АТО

Учасник бойових дій в Афганістані військовий пенсіонер дніпровчанин Володимир Юрченко займається волонтерською справою за покликом душі. Нещодавно він у черговий раз побував у військовиків та прикордонників, що боронять українців від окупантів на Луганщині.

За його словами за ці три роки волонтерство не пішло на спад, а, так би мовити, набуло рис предметності. Тобто тепер чимало волонтерів везуть до наших бійців чітко визначені речі. Але, все одно, не забувають про духовні й культурні потреби вояків. До таких волонтерів відноситься й Володимир Юрченко. Він чітко усвідомив, що без пісні на війні – неможливо. Тому, разом із теплими рукавичками та сувенірами від дніпровчан, привіз на передові позиції бійців до Станиці Луганської, Щастя та прикордонників співаків Юлію Прокопчик та В’ячеслава Кокобу.

Вони дали цілу низку авторських виступів, створивши атмосферу відпочинку й романтики для наших вояків. І завжди в нагороду за виконані пісні отримували бурні оплески. Про що співали? Звичайно, про кохання, рідні домівки, про солдатську долю й перемогу, про нашу рідну країну. А хлопці в камуфляжах щиро їм за це дякували та запрошували: приїжджайте ще.

Підготовлено у відділі з питань внутрішньої політики і зв’язків із громадськістю.    



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.