КМДА Київська міська державна адміністрація


2 березня 2017

Благодійність: більше 7 тисяч гривень спілці ветеранів АТО від спеціалізованої школи № 65

Благодійність: більше 7 тисяч гривень спілці ветеранів АТО від спеціалізованої школи № 65

Не зменшується громадянська активність дніпровчан щодо допомоги нашим бійцям, які боронять Україну від окупантів. Зокрема, постійну участь у волонтерських та благодійних акціях бере молодь.  Нещодавно  в спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 65 з поглибленим вивченням іноземних мов (вул. Челябінська, 5) проведено благодійний ярмарок на підтримку воїнів АТО. Із самого ранку діти разом із батьками принесли до школи різноманітні смаколики, приготовлені вдома власноруч – свіженькі, акуратно упаковані, розфасовані - тобто готові до вживання. Усе це для того, аби якомога зручніше було швиденько пропонувати страви й випічку однокласникам, вчителям, батькам – усім, хто виявить бажання пригоститись.

Почесними гостями ярмарку були представники спілки ветеранів АТО Дніпровського району, а саме воїни АТО – Сергієвський В.П., Нікітенко М.І., Пасічник Р.В. Від щирого серця учні пригощали бійців, висловлювали вдячність за їх звитягу та силу духу.

Спільними зусиллями батьківського, педагогічного та учнівського колективів було зібрано 7 856 грн. Ці кошти перераховано спілці ветеранів АТО Дніпровського району м. Києва.

Підготовлено у відділі з питань внутрішньої політики та звязків з громадськістю за інформацією районного управління освіти.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.