Головна  →  Оголошення  →  9 березня 2017

Оголошено міський конкурс проектів молодіжних та дитячих громадських організацій

Оголошено міський конкурс проектів молодіжних та дитячих громадських організацій

Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголошує міський конкурс з визначення проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2018 році. Конкурс оголошено на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 12 листопада 2011 року № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка», та з метою ефективного розподілу коштів, передбачених у міському бюджеті для підтримки молодіжних та дитячих громадських організацій.

Проекти мають бути спрямовані на розв’язання таких пріоритетних завдань, як:

1)    Створення умов для інтелектуального, морального, здорового розвитку молоді, реалізації її освітнього та творчого потенціалу;

2)    Сприяння зайнятості та самозайнятості молоді;

3)    Інформаційне забезпечення реалізації молодіжної політики.

Максимально можливий обсяг бюджетного фінансування проекту, становить 75% від загальної суми кошторису витрат на реалізацію проекту та не може перевищувати 75 тис. грн.

Конкурсна пропозиція повинна відповідати певним вимогам, ознайомитись з якими можна на офіційних веб-порталах Департаменту освіти і науки, молоді та спорту: http://don.kievcity.gov.uawww.sms.gov.ua.

Конкурсна пропозиція приймається з дня опублікування оголошення до 04 квітня 2017 року щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів з 10.00 — 17.00, за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 31 к. 919. Контактний телефон: (044) 483-35-85.

Останній день прийому конкурсних пропозицій 04 квітня 2017 року до 17.00.

Конкурс буде завершено протягом 15 днів після затвердження бюджету м. Києва на 2018 рік.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами:www.sms.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку