Головна  →  Новини  →  20 березня 2017

Прибирання району справа спільна

Прибирання району справа спільна

Цими днями до прибирання та благоустрою району, яке проводять комунальні служби, активно долучилися представники громадськості. Зокрема громадські толоки пройшли за ініціативи та за участю депутатів Київради від Дніпровського району.

У п'ятницю, за ініціативи та за участю депутата Київради Олександра Міщенка, мешканцями мікрорайону Стара Дарниця разом із працівниками ЖЕД № 404 висаджено дерева біля будинку № 3 по вулиці Хорольській.

У суботу активні жителі мікрорайону Райдужний, за ініціативи  та за участю депутата Київради Сергія Артеменка, спільно з працівниками  ЖЕД№412 та КП по утриманню зелених насаджень Дніпровського району прибирали та проводили роботи з благоустрою (загрібання листя, побілка дерев, завіз чорнозему для посіву трави)  у парку Вершигори.

Того ж дня прибирали берег на Микільській Слобідці - верхній майданчик Зони Здоров'я, де останні 10 років стояв бетонний паркан і росли кущі. Тиждень тому зусиллями працівників КП по утриманню зелених насаджень Дніпровського району та КП «Плесо» проведено кронування дерев та прибрано бетонні плити. Участь у толоці, ініціаторами якої були представники органу самоорганізації населення мікрорайону Микільська Слобідка, взяв депутат Київради Анатолій Шаповал. До речі, у 2017 році на цьому місці будуть проведені роботи з благоустрою в рамках реалізації проекту-переможця Громадського бюджету участі «Реконструкція міської «Зони Здоров'я» на Лівому березі Дніпра».

Варто зазначити, що у прибиранні району задіяні також усі заклади освіти, культури, охорони здоров’я, соціальної сфери. Найближчої суботи традиційно буде проведено толоку і за участю працівників Дніпровської райдержадміністрації. Адже прибирання нашого району це справа спільна для усіх його мешканців та тих хто працює на його добробут!

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Facebook

Перейти до спискуВерсiя для друку