Головна  →  Оголошення  →  23 березня 2017

До уваги державних службовців Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації

До уваги державних службовців Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації

Шановні державні службовці Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації!

Протягом квітня 2017 року в Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації проводиться перший тур щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець".

Конкурс проводиться серед державних службовців Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації в номінаціях:

«Кращий керівник» (беруть участь керівники структурних підрозділів та їх заступники);

«Кращий спеціаліст» (беруть участь головні спеціалісти, провідні спеціалісти, спеціалісти 1 категорії).

У Конкурсі можуть брати участь державні службовці, що належать до категорій Б і В посад державної служби і мають стаж державної служби: у номінації «Кращий керівник» - загальний стаж державної служби не менш як три роки, з них на керівних посадах не менш як один рік; у номінації «Кращий спеціаліст» - загальний стаж державної служби не менш як два роки.

У Конкурсі можуть брати участь державні службовці, які не мають дисциплінарних стягнень. Необхідні документи для прийняття участі у Конкурсі (заява, форма П-2ДС) подати до відділу управління персоналом (к. 402) до 01 квітня 2017 року.

Із завданнями першого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» можна ознайомитись на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби.

 Розпорядження голови Дніпровської райдержадміністрації від 22.03.2017 №127-К «Про проведення у 2017 році в Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації першого туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

 Оргкомітет Конкурсу

Перейти до спискуВерсiя для друку