КМДА Київська міська державна адміністрація


25 березня 2017

Відбулась масштабна районна толока

Відбулась масштабна районна толока

Тихою та неквапливою ходою до нас завітала весна. Найчарівніша пора року пробуджує природу, символізуючи відродження та оновлення. Але весна приносить із собою не лише красу у вигляді тендітних першоцвітів та соковитої ніжності молодої травички, а й відкриває непрезентабельний вигляд вулиць, парків та скверів, з безліччю сміття залишеного за зиму недбалими людьми та торішнім опалим листям. І це спонукає небайдужих жителів активно взятися за благоустрій та санітарне прибирання навколишнього середовища. Хоча комунальні служби постійно опікуються цим, але чистота й порядок у рідному місті завжди були справою усієї громади.

Саме тому, цієї суботи колектив Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, включаючи всі структурні підрозділи, підвідомчі підприємства, заклади та служби, засукав рукава та долучився до прибирання території району, провівши масштабну толоку районного рівня. Близько 300 працівників на 14 локаціях, взявши до рук граблі та мітла, вигрібали торішнє листя та дрібне сміття, висаджували дерева тощо.

Весело кипіла робота, невимушена атмосфера, дотепні жарти, позитивний настрій сприяли згуртуванню колективу, а головне – досягнуто поставленої мети – стали чистішими зелені зони району, а значить і сам район стає більш комфортнішим для проживання.

Район має досить велику територію і звичайно прибрати усе одразу не можливо. Саме тому роботи з прибирання тривають - силами комунальників, озеленювачів, а також небайдужих та активних жителів району, аби Дніпровський район був доглянутим та ошатним.

Довідково.

Роботи з прибирання проходили за адресами:

- вул. Попудренка (сквер вздовж  лінії  метрополітену від станції «Дарниця»  до  «Чернігівської»);

- вул. Попудренка,  40;

- ріг вул. Г. Хоткевича, 4-А та вул. Попудренка,  46/2;

- вул. Райдужна,  25;

- вул. Курнатовського, 20 (зелена  зона);

- вул. Березнева, 12;         

- вул. Харківське шосе, 46;

- між буд. 6   на  вул. Плеханова та  вул. Туманяна, 2 (ліцей 208)

- ріг  вул. Сосницька та  пров. Астраханський;

- ріг вул. Шляховиків  та  вул. Сеноманської (біля дитячого майданчику);

- вул. Довбуша, 22  (кінцева маршрутного автобусу  № 423);

- пров. Сеноманський, 16 (сквер);

- вул. Алішера Навої  -  Лісопаркове господарство;

- вул. Азербайджанська,  23.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.