Головна  →  Новини  →  31 березня 2017

Заслужений донор України Аделя Салімонович зустріла 80-річчя

Заслужений донор України Аделя Салімонович зустріла 80-річчя

31 березня 2017 року виповнилося 80 років з дня народження непересічній жінці, жительці Дніпровського району Салімонович Аделі Михайлівні. З цією знаменною датою ювілярку привітав перший заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Сушінець Віктор Васильович. Аделю Михайлівну за багаторічну сумлінну працю, активну громадську діяльність та з нагоди 80-річчя від дня народження нагороджено Почесною грамотою Київської міської державної адміністрації.

Аделя Михайлівна має величну життєву та професійну біографію. Народилася ювілярка 31 березня 1937 року в селі Ставище Коростенського району Житомирської області. Розпочала свою трудову діяльність в 1956 році. У ВАТ «Київхімволокно» працювала лаборантом хімічного цеху з 1956 по 1998 роки. Займалася парашутним спортом. За довголітню і плідну працю їй присвоєно звання «Ветеран праці». Більше 20 років була активною учасницею народного хору «Ветерани». Безкоштовно здійснила 41 пряме переливання крові та здала 155 доз крові. У 2008 році їй присвоєно почесне звання «Заслужений донор України».  У 2017 році - нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня. Не зважаючи на поважний вік, Аделя Михайлівна веде активну громадську діяльність – є членом Дніпровської районної ради ветеранів України.

Щиро бажаємо ювілярці міцного здоров’я, гарного настрою та Божої благодаті!

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за інформацією відділу з питань кадрової роботи та державної служби

Перейти до спискуВерсiя для друку