КМДА Київська міська державна адміністрація


10 травня 2017

Святкування Дня перемоги у парку «Перемога»: улюблені мелодії, танці, солдатська каша

Святкування Дня перемоги у парку «Перемога»: улюблені мелодії, танці, солдатська каша

Святкування 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні вже традиційно відбулося у центральному районному парку культури та відпочинку «Перемога».

Цього дня усі, хто завітав до квітучого й охайного парку, поринули в атмосферу свята, наповненого мелодіями воєнних літ та пісень українських авторів, запальних армійських і народних танців, дитячих голосів та ароматом смачної солдатської каші. Лунала жива музика у виконанні Муніципального академічного духового оркестру. Святковий настрій створювали учасники районних художніх колективів та переможці вокального конкурсу "Дніпровський зорепад". Усіх присутніх зі святом привітав голова Дніпровської райдержадміністрації Петро Онофрійчук. Під час флеш-мобу "Найкращі в світі пісні про Батьківщину" всі учасники наживо виконали Гімн України. Традиційне гуляння завершилося частуванням усіх бажаючих армійською кашею з польової кухні.

Захід організовано управлінням культури, туризму та охорони культурної спадщини і управлінням праці та соціального захисту населення Дніпровської райдержадміністрації.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами районного управління культури, туризму та охорони культурної спадщини 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.