Головна  →  Новини  →  25 травня 2017

Відбулось чергове засідання оперативного штабу з підготовки до опалювального періоду 2017-2018 рр.

Відбулось чергове засідання оперативного штабу з підготовки до опалювального періоду 2017-2018 рр.

25 травня в Дніпровській райдержадміністрації під головуванням першого заступника голови району Віктора Сушінця відбулось чергове засідання оперативного штабу з підготовки та координації роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

Керівники житлово-експлуатаційних дільниць району доповіли про результати роботи, яка проводиться відповідно з попередньо сформованим планом-графіком, а саме: як просувається процес «промивки» опалювальної системи  будинків, матеріально-технічне забезпечення цього процесу, кількість отриманих актів готовності житлових будинків із зауваженнями теплопостачальних організацій, окремо зупиняючись на проблемних питаннях та рекомендаціях до переліку робіт,  які ще слід виконати.

Представник ПАТ «Київенерго» Сергій Шовгеля акцентував увагу на питанні збереження приладів обліку тепла – встановлення замків, дверей, решіток, сигналізації. А також, висловив потребу поновити інформацію про дислокацію будинків.

Продовжив роботу засідання штабу директор комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» Сергій Прогонюк, який поінформував присутніх про те, що робить підприємство  задля вирішення та усунення проблемних питань, які виникають у процесі підготовки до опалювального сезону. Серед іншого Сергій Прогонюк розповів про першочергову направленість коштів на виконання аварійних робіт та підготовку до зими, проінформував про те, що повірка лічильників, які перебувають на балансі підприємства, майже завершена та запросив долучитися представників РТМ-ів до спільного обстеження житлових будинків і вжиття відповідних заходів для забезпечення мешканців послугами з централізованого теплопостачання належної якості.

А представники комунальних підприємств: «По утриманню зелених насаджень Дніпровського м. Києва» та «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва», структурних підрозділів райдержадміністрації з питань освіти, охорони здоров’я, культури, туризму та охорони культурної спадщини доповіли про стан підготовки до початку опалювального сезону.

Завершуючи засідання оперативного штабу з підготовки житлового фонду та об’єктів соціального значення до опалювального періоду 2017-2018 рр., Віктор Сушінець зауважив, що в цьому році відповідні служби району вступили в процес підготовки до зимового періоду більш підготовленими, оскільки провели попередню роботи і володіли інформацією про стан потреб та проблемних питань. Та все ж наголосив на важливості подальшого забезпечення оперативної комунікації між виконавцями, обміном позитивним досвідом та планомірної системної роботи.

На засіданні були присутні: перший заступник голови Віктор Сушінець,  начальник районного управління житлово-комунального господарства Надія Косар, директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» Сергій Прогонюк, представники ТОВ «Євро-реконструкція» та ПАТ «Київенерго», начальники ЖЕДів району, представники РТМ-ів, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами районного управління житлово-комунального господарства

 

Перейти до спискуВерсiя для друку