Головна  →  Новини  →  30 травня 2017

Голова Дніпровського району взяв участь у відкритті пришкільного табору

Голова Дніпровського району взяв участь у відкритті пришкільного табору

30 травня голова Дніпровської райдержадміністрації Петро Онофрійчук завітав до середньої загальноосвітньої школи №158 на відкриття табору відпочинку з денним перебуванням «SMILE». Вітаючи дітей та їхніх батьків з початком літніх канікул, голова райдержадміністрації побажав дітлахам гарного, веселого  і змістовного відпочинку. А звертаючись до батьків школярів, Петро Онофрійчук зазначив, що дитячі табори відпочинку з денним перебуванням дають змогу працюючим батькам вирішувати проблему влаштування дітей та догляду за ними протягом дня (особливо молодшого шкільного віку). Також вирішується проблема попередження бездоглядності дітей під  час канікул.

Забезпечуватимуть роботу таборів кваліфіковані кадри з числа вчителів початкових класів, які мають досвід педагогічної роботи і позитивно зарекомендували себе у професійній діяльності. Начальниками пришкільних таборів призначені заступники директорів з навчально-виховної або виховної роботи.

Для організації змістовного дозвілля та відпочинку дітей працюватимуть в таборах за окремими планами районні позашкільні навчальні заклади. Підготовлена велика програма культурно-масових заходів: культпоходи в театри, кінотеатри, екскурсії, відпочинок в паркових зонах міста тощо. 

Довідково:

При навчальних закладах Дніпровського району розпочали роботу 9 таборів відпочинку з денним перебуванням. У них планується оздоровити майже 800 дітей.

Табори працюватимуть впродовж 18 календарних днів у період з 30.05.2017 по 23.06.2017. Вартість путівки складає 698,76 грн.

 За інформацією районного управління освіти

Перейти до спискуВерсiя для друку