КМДА Київська міська державна адміністрація


1 червня 2017

Дитячі будинки сімейного типу Дніпровського району отримали святкові подарунки

Дитячі будинки сімейного типу Дніпровського району отримали святкові подарунки

З нагоди Дня захисту дітей привітання отримали діти, які виховуються у дитячих будинках сімейного типу Дніпровського району. Нині у районі функціонує 2 такі будинки. З подарунками до них завітали: голова Дніпровської райдержадміністрації Петро Онофрійчук, його заступник Алла Загородня та начальник районної служби у справах дітей Олексій Поліщук.

Багатодітній родині Руслана Панцулая та Бакитгуль Бєлікової, які, крім власних трьох дітей, виховують та дарують батьківську любов п’яти дітям, позбавленим батьківського піклування, презентували корисні та необхідні кожній господині: блендер та мультиварку, кожній дитині - дитячі ігри та смаколики у продуктових наборах. А подарований родині планшет тепер буде важливим мотивуючим елементом виховання, адже грати на ньому діти зможуть з дозволу мами - за гарну поведінку, так жартома відзначив голова району Петро Онофрійчук.

Діти, які виховуються у дитячому будинку сімейного типу, родини Олега та Наталії Вовк, з нагоди свята  отримали такі очікувані ними велосипеди та планшет, а також дитячі іграшки, мультиварку та продуктові набори. Родина виховує п’ять дітей, позбавлених батьківського піклування.

Подарунки придбані за бюджетні кошти Дніпровською райдержадміністрацією, а також надані у якості благодійної допомоги торговим центром «Дитячий світ» та благодійним фондом «Відкрите серце».

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами районної служби у справах дітей



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.