Головна  →  Новини  →  29 червня 2017

Відбулось чергове засідання оперативного штабу з підготовки до опалювального періоду 2017-2018 рр.

Відбулось чергове засідання оперативного штабу з підготовки до опалювального періоду 2017-2018 рр.

29 червня в Дніпровській райдержадміністрації відбулось чергове засідання оперативного штабу по підготовці та координації житлового фонду і об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду 2017-2018 років. Засідання проходило під головуванням виконуючого обов’язки голови Дніпровської райдержадміністрації Віктора Сушінця. Серед присутніх були начальник районного управління житлово-комунального господарства Надія Косар, заступник начальника відділу роботи із зверненнями громадян Альона Слободяник, директор комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» Сергій Прогонюк, начальники всіх районних житлово-експлуатаційних дільниць та представники ТОВ «Єврореконструкція», РТМ «Троєщина» ПАТ «Київенерго», РТМ «Позняки» ПАТ «Київенерго» та КП "Київтеплоенерго".

Засідання розпочалось з доповіді представників комунальних підприємств: «По утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва» та «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва», структурних підрозділів райдержадміністрації з питань освіти, охорони здоров’я, культури, туризму та охорони культурної спадщини про стан підготовки до початку опалювального сезону за своїми напрямками.

Керівники ЖЕД-ів проінформували присутніх про результати підготовки до опалювального сезону, виконання та дотримання попередньо сформованого плану-графіку робіт. Зокрема йшлося про те: як просувається процес «промивки» опалювальної системи  будинків,  яка потреба у матеріально-технічному забезпеченні, що робиться для усунення зауважень від теплопостачальних організацій в отриманих актах готовності житлових будинків, які роботи з утеплення будинків проводяться (заміна металевих дверей, утеплення покрівлі, заміна ізоляції інженерних мереж  тощо). Значну увагу приділили питанню співпраці та діалогу з представниками теплопостачальних організацій.

В свою чергу представники РТМ «Троєщина» ПАТ «Київенерго», РТМ «Позняки» ПАТ «Київенерго», ТОВ «Євро-Реконструкція» та Комунального підприємства «Київтеплоенерго» також проінформували про стан виконання протокольних доручень попередніх засідань штабу. Представник РТМ «Троєщина» Руслан Макаров окремо нагадав про необхідність викликати представника їхньої організації лише у разі реально здійсненої роботи по усуненню зауважень з підготовки будинку до опалювального сезону. Такий алгоритм роботи надасть можливість економити час усіх причетних до цього процесу. Також Руслан Макаров зупинився на питаннях інвентаризації площ нежитлових приміщень у будинках та необхідності промивки проблемних будинків (п’ятиповерхівок особливо по мікрорайону «Соцмісто») тощо.

Сергій Розлач – головний інженер РТМ «Позняки» довів до відома присутніх інформацію про початок проведення гідравлічних випробувань з 04 липня по мікрорайонах «Русанівка» та «Березняки», а з 10 липня – заплановано розпочати роботи з перекладки магістральних теплових мереж по просп. Соборності.

Наприкінці роботи засідання штабу заступник начальника відділу роботи із зверненнями громадян Альона Слободяник звернула увагу присутніх на покращенні виконавської дисципліни у роботі із запитами громадян, що надходять на КБУ «Контактний центр міста Києва 1551», озвучила найбільш актуальні та «закономірні» запитання, що стосуються житлового господарства. В зв’язку з цим одним з керівників ЖЕДу була озвучена пропозиція про проведення тренінгового навчання для спеціалістів житлово-експлуатаційних дільниць та комунальних підприємств, які займаються роботою з цими запитами.

Завершуючи засідання оперативного штабу з підготовки житлового фонду та об’єктів соціального значення до опалювального періоду 2017-2018 рр., виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Віктор Сушінець ще раз наголосив на оптимізації співпраці між усіма причетними до цього процесу задля економії часу та необхідності узгодження звітної інформації про проведену роботу, яка подається до Київської міськдержадміністрації.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами районного управління житлово-комунального господарства

Перейти до спискуВерсiя для друку