КМДА Київська міська державна адміністрація


20 липня 2017

Роботи з реконструкції мереж теплопостачання на Березняках та Русанівці на оперативному контролі

Роботи з реконструкції мереж теплопостачання на Березняках та Русанівці на оперативному контролі

19 липня Голова Дніпровської райдержадміністрації Петро Онофрійчук провів виїзну нараду на проспекті Соборності. Наразі там ведуться роботи з реконструкції мереж теплопостачання. До необхідності виконання цих робіт призвело сильне зношення  магістрального трубопроводу, що спричиняло постійні пориви на цій ділянці.

Серед присутніх на нараді були керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, а саме: управлінь житлово-комунального господарства, освіти та охорони здоров’я, відділів будівництва, архітектури та землекористування, з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища, представники комунальних підприємств: «По утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва» та «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва». Активну участь у робочій нараді брали представники ПАТ «АК «Київенерго» та Комунального підприємства "Група впровадження проектів з енергозбереження".

Очільник району з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації на місці проведення відповідних робіт «оцінили» реальний об’єм, складності та тривалість робочого процесу, оперативний стан виконання робіт, проблемні питання. З виконавцями робіт обговорили питання альтернативних можливостей підключення гарячого водопостачання, детально розглянули графік виконання робіт, питання демонтажу, монтажу, поставки матеріалів тощо. Така прискіплива увага невипадкова, адже ділянка, на якій здійснюються роботи із заміни магістрального трубопроводу, розташовується в безпосередній близькості з ринком, «завантажена» чималою кількістю опор з рекламними щитами, поряд проходить траса – все це потребує окремої уваги, аби не уповільнився процес реконструкції тепломагістралі.

Орієнтовний термін закінчення робіт - 15 жовтня. Це значить, що в будинках на вул. Бучми, вул. І. Миколайчука, вул. Березняківській, вул. П. Тичини, вул. І. Шамо, вул. Ентузіастів та вул. Сверстюка (адреси будинків) в цей проміжок часу буде відсутнє гаряче водопостачання. Хоча наразі опрацьовується питання відновлення гарячого водопостачання резервними шляхами, що дасть можливість приєднати більшість будинків (після проведення випробувань) раніше зазначеного терміну. Тож керівництво Дніпровської райдержадміністрації просить вибачення за тимчасові незручності та звертається до жителів цих будинків з проханням проявити порозуміння та лояльне ставлення до ситуації що склалась, задля усунення цієї проблеми та отримання в подальшому якісних послуг з теплопостачання та гарячого водопостачання. Окреме прохання до батьків слідкувати за дітьми, аби ті не потрапили на майданчики, де ведуться роботи з реконструкції.

Довідково.

Нагадаємо, що замовником виконання робіт з реконструкції мереж теплопостачання на ділянці від ТК 624до ТК 628 на просп. Соборності виступає Комунальне підприємство "Група впровадження проектів з енергозбереження".

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління житлово-комунального господарства  Дніпровської РДА

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.