Головна  →  Новини  →  27 липня 2017

Зустріч новообраної Громадської ради з депутатами Київської міської ради від Дніпровського району

Зустріч новообраної Громадської ради з депутатами Київської міської ради від Дніпровського району

На чолі з головою Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петром Онофрійчуком відбулася зустріч членів Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації з депутатами Київської міської ради VIII скликання від Дніпровського району міста Києва. Депутатський корпус представляли: Сергій Артеменко, Олександр Міщенко, Валерій Гуманенко, Олена Овраменко, Ярослав Горбунов, Олесь Маляревич, Олександр Харченко, Тарас Криворучко, Олексій Новіков, а також запрошений Михайло Буділов (він обирався від Деснянського району, але дуже вболіває й за Дніпровський). З поважних причин були відсутні ще 8 депутатів від Дніпровського району, яких представили їх помічники: Андрій Пиріг, помічник депутата Київської міської ради Наталії Шульги; Кулешов Анатолій, помічник депутата Київської міської ради Павла Тесленка тощо. Зустріч відбувалася у відкритому форматі, тому була достатня кількість громадських діячів та небайдужих дніпровчан.   

Ярослав Горбунов представив присутнім за якими напрямками та в яких комісіях працюють депутати в Київській раді та пообіцяв гідно представляти інтереси Дніпровського району в місті. Кожен депутат мав змогу відповісти на питання, а також нагадати, що завжди чекають всіх бажаючих в громадських приймальнях.

Під час знайомства виступили заступники голови Громадської ради: Олег Базік, Михайло Кругляк, Володимир Віровцев, Людмила Шашкіна, інші дніпровчани щодо болючих питань життєдіяльності району та відпрацювання подальшої взаємодії. Відбувся цікавий обмін думками та пропозиціями. Також було запропоновано проводити такі періодичні зустрічі та обговорювати нагальні питання конструктивно, без скандалів. Олександр Міщенко запропонував надсилати листи до депутатів від Громадської ради з конкретними питаннями, щоб на наступні зустрічі вони приходили з усіма відповідними документами. 

Голова райдержадміністрації Петро Онофрійчук привітав громадськість, побажав плідної праці задля Дніпровського району та закликав до конструктивного діалогу, вирішувати все мирно та в робочому порядку. 

За інформацією віддділу з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю

Перейти до спискуВерсiя для друку