Головна  →  Новини  →  3 серпня 2017

Тривають роботи з реконструкції мереж водовідведення та каналізування приватного сектору ДВРЗ

Тривають роботи з реконструкції мереж водовідведення та каналізування приватного сектору ДВРЗ

Наразі в районі тривають роботи з каналізування та реконструкції мереж водопостачання приватного сектору ДВРЗ, що  були розпочаті ще у 2006 році, але до цього часу не були завершені будівництвом та не введені в експлуатацію. Нагадаємо, що цього року за ініціативи Київського міського голови Кличка В.В. Київрада виділила на завершення відповідних робіт понад 8 мільйонів гривень.

Зважаючи на важливість та значні  обсяги робіт, що необхідно виконати, - ситуація знаходиться на постійному контролі у Голови Дніпровської райдержадміністрації Петра Онофрійчука. На виїзній нараді очільника району 03 серпня за участю представників депутатського корпусу, ПАТ АК «Київводоканал», Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району», генерального підрядника  ТОВ «СУ 630» та субпідрядних організацій було здійснено перевірку  стану виконання  робіт з каналізування приватного  сектору ДВРЗ та реконструкції мереж водопостачання.

В результаті –  узгоджено графік  виконання  робіт  з каналізування приватного сектору ДВРЗ замовником, генпідрядником та  субпідрядниками,  поставлена задача завершити відповідні роботи до кінця вересня поточного року та передати  каналізаційні мережі на баланс ПАТ АК «Київводоканал».     

Одночасно  завершуються  роботи по  підготовці  до  передачі на баланс ПАТ АК «Київводоканал» 1-ї та 2-ї черги  реконструйованих мереж водопостачання (промивка системи, аналізи води тощо). Крім цього, активно ведуться  роботи по завершенню реконструкції водопровідних мереж 3-ї черги (виконуються врізки, монтуються колодязі, встановлюється запірна  арматура).  

Завершення в повному обсязі робіт з  каналізування  та реконструкції  водопровідних  мереж приватного  сектору ДВРЗ та передача мереж на баланс ПАТ АК «Київводоканал» дозволить мешканцям селища ДВРЗ отримувати якісні послуги з водовідведення та водопостачання.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління будівництва Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку