КМДА Київська міська державна адміністрація


27 вересня 2017

Освітян Дніпровського району привітали з професійним святом

Освітян Дніпровського району привітали з професійним святом

27 вересня в Дніпровській райдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Заступник очільника району Алла Загородня та начальник районного управління освіти Наталія Іваніна привітали з професійним святом освітян району та вручили кращим представникам цієї сфери Подяки та Грамоти Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації  та Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

Алла Вікторівна подякувала присутнім за професіоналізм, знання і мудрість, великодушність і тепло сердець, якими вони щедро діляться з підростаючим поколінням. «З кожним роком в освітніх установах нашого району впроваджується безліч інноваційних програм, наші школярі і студенти перемагають на олімпіадах та успішно виступають на конференціях різного рівня, а їх наставники постійно підвищують рівень своєї професійної майстерності», - відзначила Алла Загородня, говорячи про потужну освіту Дніпровського району.

До щирих привітань приєдналась Наталія Іваніна, яка відзначила, що сьогодні освіта в місті Києві і, зокрема, в Дніпровському районі піднімається на новий якісний рівень. Зміцнюється матеріальна база установ, удосконалюється і розвивається мережа закладів освіти, якісно змінюється на краще система навчання, виховання школярів та дошкільнят. Також начальник районного управління освіти зауважила: «Сьогодні сфера освіти перебуває на важливому етапі переходу до більш якісного стану і вимагає не тільки модернізації змісту, а й зміни форм, методів роботи навчальних закладів та управлінської діяльності керівників. Освітні тенденції розвиваються безперервно, необхідно рухатися в прискореному темпі, щоб почувати себе на рівних з колегами і конкурентами, дуже  важливо вчасно реагувати на проблемні моменти, оперативно розв’язувати нагальні питання».

Наприкінці урочистостей Алла Загородня ще раз наголосила на важливій місії учителів, адже їхню працю можна з повним правом назвати інвестиціями в майбутнє, тому що від сьогоднішніх школярів завтра залежатимуть стабільність і процвітання нашої країни. Кожен з них на своєму місці вкладає свої сили, інтелект, творчість у розвиток освіти рідного району, яка є потужною і конкурентною на теренах столиці та України!

Довідково.

День працівників освіти - професійне свято працівників освіти України, відзначається щорічно у першу неділю жовтня (Указ Президента України «Про День працівників освіти»  від 11.09.1994 № 513/94).

Сьогодні освіта Дніпровського району це: 143 навчальних заклади – дитячі садочки, школи, гімназії, ліцеї, навчально-виховні комплекси; понад 8 тисяч працівників – учителів, адміністраторів, керівників гуртків, психологів, соціальних працівників, прибиральниць, медичних працівників, кухарів; 33085 учнів шкіл, 14624 вихованців ДНЗ та 8309 вихованців закладів позашкільної освіти.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління освіти Дніпровської РДА

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.