Головна  →  Новини  →  5 жовтня 2017

Відбувся IV відкритий районний пісенний конкурс «З любов’ю до життя»

Відбувся IV відкритий районний пісенний конкурс «З любов’ю до життя»

04 жовтня в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району м. Києва (вул. Алма – Атинська,  109) з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку пройшов IV відкритий районний пісенний конкурс «З любов’ю до життя». Конкурс організововано Управлінням культури, туризму та охорони культурної спадщини Дніпровської райдержадміністрації спільно з «Благодійним фондом «Дніпровський», за участі районного Територіального центру соціального обслуговування та за підтримки депутатів Київради Олександра Міщенка, Павла Тесленка і Сергія Артеменка.

З привітаннями з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та побажаннями перемоги до учасників конкурсу звернувся очільник району Петро Онофрійчук. До привітань також приєднались президент «Благодійного фонду «Дніпровський» Анатолій Павленко та помічник депутата Київради Павла Тесленка.

Цьогорічний конкурс вийшов за межі району та міста, розширивши коло учасників. Колективи м. Києва, Київської, Черкаської, Чернігівської, Рівненської, Сумської та Полтавської областей радували своїми виступами гостей свята та поважне журі.

Конкурс проходив у номінаціях «Хори», «Ансамблі», «Дуети», «Тріо», «Квартети», «Квінтети»  та «Солісти».  Хоча у всіх номінаціях було обрано переможців, кожен учасник залишився з відчуттям втіхи і власної перемоги, - перемоги молодості душі над поважним віком.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за інформацією Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку