Головна  →  Новини  →  11 жовтня 2017

Реконструкція мереж теплопостачання на проспекті Соборності на завершальному етапі

Реконструкція мереж теплопостачання на проспекті Соборності на завершальному етапі

Очільник Дніпровської райдержадміністрації Петро Онофрійчук провів чергову виїзну нараду на проспекті Соборності. Там продовжуються роботи з реконструкції теплової магістралі №1 ТЕЦ-5 на ділянці від ТК-624 до ТК- 628.

На виїзній нараді були присутні керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, а саме: управління житлово-комунального господарства, управління будівництва, представники комунальних підприємств: «По утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва» та «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва». Активну участь у робочій нараді брали представники ПАТ «АК «Київенерго» та Комунального підприємства "Група впровадження проектів з енергозбереження".

Голова району з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації на місці проведення відповідних робіт обговорили тривалість робочого процесу, проблемні питання та детально розглянули графік виконання робіт.

Наразі здійснено реконструкцію теплової мережі. Надалі необхідно здійснити гідравлічні випробування та промивку задля підключення її до теплової магістралі. Тому з 11 по 17 жовтня буде відсутнє гаряче водопостачання на мікрорайонах «Русанівка» та «Березняки». Керівництво Дніпровської райдержадміністрації з порозумінням віднестись до тимчасових незручностей задля отримання в подальшому якісних послуг з теплопостачання та гарячого водопостачання. 

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління житлово-комунального господарства  Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку