КМДА Київська міська державна адміністрація


18 жовтня 2017

Чергова виїзна нарада з питання проведення робіт з реконструкції тепломагістралі на проспекті Соборності

Чергова виїзна нарада з питання проведення робіт з реконструкції тепломагістралі на проспекті Соборності

З нагоди запуску системи теплопостачання в будинках житлової сфери, голова Дніпровської районної в місті Киві державної адміністрації Петро Онофрійчук провів виїзну нараду на проспекті Соборності. Там завершуються роботи з реконструкції теплової магістралі №1 ТЕЦ-5 на ділянці від ТК-624 до ТК- 628.

На нараді були присутні керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, а саме: управлінь житлово-комунального господарства та будівництва, керівництво Комунального підприємства "Група впровадження проектів з енергозбереження", представники комунальних підприємств: «По утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва» та «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» та спеціалісти ПАТ «АК «Київенерго».

Сьогодні  до системи теплопостачання вже підключено 124 будинки. Заклади дошкільної освіти Дніпровського району всі підключені до опалення.

Перший заступник директора комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району Михайло Чайка  повідомив, що по завершенню ремонтних робіт на тепловій магістралі, будуть проведені роботи з відновлення благоустрою, а саме: посів газонної трави та висадження кущів.

Згідно зауваження спеціаліста ПАТ «АК «Київенерго» необхідно виконати теплоізоляцію в деяких теплокамерах на реконструйованій магістралі.

За словами представника шляхо-експлуатаційного управління району до морозів планується відновлення асфальто-бетонного покриття та заміна  металевих конструкцій елементів огорожі.

На завершення наради було обговорено питання узгодження актів готовності об’єкта та передачі в експлуатацію обслуговуючим організаціям.

З нагоди своєчасного завершення реконструкції тепломагустралі, Петро Васильович вручив Подяки Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації «За сумлінну працю ,високий професіоналізм та вагомий особистий внесок в реконструкцію теплової магістралі на проспекті Соборності у Дніпровському районі м. Києва». Крім того, були вручені пам’ятні годинники.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.