КМДА Київська міська державна адміністрація


20 жовтня 2017

Після капітального ремонту відкрили оновлений навчально-виховний комплекс «Щастя»

Після капітального ремонту відкрили оновлений навчально-виховний комплекс «Щастя»

Сьогодні урочисто відкрито після капітального ремонту оновлений навчально-виховний комплекс «Щастя» Дніпровського району (вул. Кибальчича, 3). Цей навчальний заклад спеціалізується на поглибленому вивченні іноземних мов (дошкільний навчальний заклад – спеціалізована школа І ступеня). На святі з нагоди відкриття були присутні Міністр освіти й науки України Гриневич Л. М., директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Фіданян О.Г., голова Дніпровської районної у місті Києві державної адміністрації Онофрійчук П.В., заступник голови Дніпровської районної у місті Києві державної адміністрації Загородня А.В., начальник управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Іваніна Н. В., депутат Київської міської ради Березніков О. І., Генеральний директор представництва Всесвітнього ОРТ в країнах СНД та Балтії Давид Беніш.

У закладі функціонуватиме 5 груп у дошкільному навчальному закладі та 8 класів початкової школи, що дозволить прийняти до навчально-виховного комплексу 112 дітей дошкільного віку та 208 учнів 1-4 класів. Заклад постаралися зробити максимально комфортним та сучасним для навчання: обладнані сучасні ігрові кімнати й спальні, медичний кабінет, кабінет психолога, спортивний та музичний зали, сучасні ігрові й спортивні майданчики, 2 харчоблоки з сучасним технологічним обладнанням.

Після урочистостей атмосферу свята підтримав народний художній колектив Дитячо-юнацької хореографічної студії «Щасливе дитинство» імені М. Коломійця з композицією «Фіксіки». Присутніх привітали зі святом і учні навчально-виховного комплексу «Щастя».

Відкриття оновленого навчального закладу – це завжди велике та яскраве свято. Упевнені, що для кожного учня навчально-виховного «Щастя» це будуть щасливі роки навчання. Тож бажаємо їм незабутніх миттєвостей шкільного життя, справжніх відкриттів та перемог!

 Довідково.

Модернізація системи шкільної освіти – один з основних напрямів державної освітянської політики – став пріоритетним і у діяльності керівництва міста та Дніпровського району. Капітальний ремонт НВК «Щастя» в будівлі було здійснено за кошти іноземних інвесторів – благодійної організації World ORT (Всесвітній ОРТ). Вихованцям навчально-виховного комплексу буде надано можливість поряд із традиціями та культурою народу України ще й ознайомитися з певними традиціями на культурою Ізраїлю. Реалізація такого потужного освітнього проекту стала можливою завдяки договору про співробітництво у сфері освіти між Дніпровською районною в місті Києві державною адміністрацією та благодійною організацією World ORT (Всесвітній ОРТ), яка понад 130 років підтримує розвиток технологічної освіти в багатьох країнах світу. Сума спонсорських коштів Всесвітнього ОРТ, у межах якої здійснювалися ремонтні роботи по відновленню дошкільного навчального закладу – понад $ 4.000.000, на закупівлю обладнання – $100.000.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління освіти Дніпровського району

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.