Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2017

В Дніпровській райдержадміністрації відбувся майстер-клас «Навіщо і як спілкуватися з журналістами?»

В Дніпровській райдержадміністрації відбувся майстер-клас «Навіщо і як спілкуватися з журналістами?»

Сьогодні у приміщені Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації відбувся майстер-клас «Навіщо і як спілкуватися з журналістами?». Навчались ефективному спілкуванню з представниками засобів масової інформації очільник району Петро Онофрійчук, заступник голови Алла Загородня, керівник апарату Ігор Кузнєцов, всі керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва, «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» та «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва», а також керівники всіх житлово-експлуатаційних дільниць району.

Про те, навіщо і як спілкуватися з журналістами, налагодити ефективну комунікацію, уникнути «інформаційних пасток» спеціалістів райдержадміністрації навчали медіаексперти Олена Лобова - лідер освітнього напряму The Communication Reform Group, Член правління Української асоціації зі зв’язків з громадськістю та Сергій Горбачов – директор  спеціалізованої школи № 148 імені Івана Багряного з поглибленим вивченням української мови та літератури м. Києва, який має великий досвід журналіста та медіатренера.

Під час майстер-класу слухачі отримали не тільки теоретичні поради, а й відпрацьовували ефективні моделі поведінки, методи спілкування на прикладі вирішення окремих робочих ситуацій, які виникають (і можуть виникати в подальшому) у спілкуванні державних службовців з представниками засобів масової інформації.

Слухачі отримали корисну інформацію та чітке розуміння того, що у сучасному суспільстві відкритість та кваліфікована співпраця із засобами масової інформації є об’єктивною необхідністю у роботі будь-якої організації, тим паче державної установи.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики 

Перейти до спискуВерсiя для друку