КМДА Київська міська державна адміністрація


1 листопада 2017

Працівників соціальної сфери Дніпровського району привітали з професійним святом

Працівників соціальної сфери Дніпровського району привітали з професійним святом

01 листопада, напередодні Дня соціального працівника, який цьогоріч відзначатиметься 5 листопада, у Дніпровській райдержадміністрації відбулася урочиста церемонія  нагородження кращих представників цієї сфери.

Заступниця очільника Дніпровського району Алла Загородня професіоналам соціальної сфери вручила відзнаки Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації за сумлінну працю, відданість справі, вагомий особистий внесок у вирішення питань соціального захисту населення Дніпровського району міста Києва та з нагоди Дня працівника соціальної сфери. 

У своєму привітанні Алла Вікторівна відзначила, що праця людей професій  соціальної сфери сповнена високої відповідальності, адже вони щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин. В той же час – вона висуває високі вимоги до моральних та людських якостей працівника, будучи сповненою гуманізму, милосердя, людяності і тепла.

«Нехай множаться Ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять Вам людську шану та повагу!», - побажала Алла Загородня «винуватцям» свята.

Також до привітань долучився перший заступник голови Дніпровської райдержадміністрації Віктор Сушінець, який висловив щиру подяку людям, котрі  забуваючи про свої власні негаразди, із дня у день вирішують питання інших, тих хто опинився у складних життєвих ситуаціях.

Урочистості продовжились святковим концертом за участю народних артистів України вокального квартету «Гетьман». Чудове виконання народних та класичних творів майстрами своєї справи додало святкового настрою та позитивних вражень.

Довідково.

Згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 День працівника соціальної сфери відзначають у першу неділю листопада. Цьогоріч День працівника соціальної сфери України припадає на 5 листопада.

На обліку в соціальних службах Дніпровського району столиці станом на 01 жовтня 2017 року перебуває:

  • 20,6 тисяч одержувачів державної допомоги сім’ям з дітьми;
  • 21,5 тисяч внутрішньо переміщених осіб;
  • 38  тисяч сімей, які отримують житлові субсидії;
  • 8,3 тисяч громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи;
  • 5,4 тисячі одиноких малозабезпечених пенсіонерів та інвалідів, які знаходяться на обліку у ТЦ СО;
  • 2,2 тис. одержувачів державних соціальних допомог інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам;
  • 785 багатодітних сімей, в яких виховується 2375 дітей;
  • 6 прийомних сімей, в яких на вихованні 10 дітей, та 2 дитячих будинки сімейного типу, в яких виховується 10 дітей.

Також в районі  проживає більше 99,8 тисяч пенсіонерів та пільговиків різних категорій, у тому числі:

  • 24,5 тисяч інвалідів та учасників війни;
  • 43,1 тисяч ветеранів праці;
  • 25,8 тисяч дітей війни;
  • 1562 учасники антитерористичної операції.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами управління праці та соціального захисту населення Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.