Головна  →  Новини  →  3 листопада 2017

Відбулась координаційна нарада щодо проведення чергового призову громадян на строкову військову службу

Відбулась координаційна нарада щодо проведення чергового призову громадян на строкову військову службу

03 листопада в Дніпровській райдержадміністрації за ініціативи очільника району Петра Онофрійчука відбулась координаційна нарада щодо виконання Указу Президента від 22.02.2017 № 44/2017 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2017 році».

Участь у нараді брали перший заступник голови Дніпровської райдержадміністрації Віктор Сушінець та заступник  голови Алла Загородня, керівництво Дніпровського районного військового комісаріату,  Дніпровського управління поліції Головного управління Національної поліції в м. Києві, громадського формування з охорони правопорядку «Муніципальна варта» у Дніпровському районі, представники комітету громадської ради при Дніпровській райдержадміністрації, спілки ветеранів АТО Дніпровського району та структурних підрозділів  райдержадміністрації.

Представники районного військового комісаріату доповіли про стан виконання планових показників осіннього призову на строкову службу. Представники районного управління поліції, зі свого боку, проінформували присутніх про те, як організовано роботу з проведення перевірок та розшуку осіб призовного віку, які не з’явилися до районного військомату. У цій частині Віктор Сушінець закцентував увагу на необхідності більш активно залучати до цієї роботи дільничних інспекторів та представників громадськості.

За результатами наради Петро Онофрійчук дав доручення представникам районного військомату, поліції та муніципальної варти відпрацювати заходи та процедури спільної, системної, комплексної роботи задля подальшого скорішого доукомплектування груп осіб призовного віку для відправлення на проходження строкової служби.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами сектору з питань оборонної та мобілізаційної роботи Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку