КМДА Київська міська державна адміністрація


9 листопада 2017

Привітання очільника району Петра Онофрійчука з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Привітання очільника району Петра Онофрійчука з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Шановні працівники культури і мистецтв Дніпровського району!

Сердечно вітаю Вас з професійним святом - Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

В цей день ми вшановуємо тих, хто творами народного мистецтва прославляє на весь світ українську землю та збагачує духовну скарбницю нашого народу. Українська культура, одна з небагатьох, яка змогла вистояти під могутнім натиском чужих агресивних впливів, зберегти свою самобутність, первозданну чистоту.

Ваш повсякденний внесок у справу збереження національної культурної спадщини, розвиток народної творчості, збагачення мистецьких надбань України дарує суспільству радість спілкування із світом краси.

Вагомий внесок у відродження національної культури вносять численні аматорські об’єднання. Щира вдячність за Вашу благородну подвижницьку працю.

Всім працівникам культури та майстрам народної творчості бажаю здоров’я, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, незгасаючого прагнення до самовдосконалення, творчого натхнення та щастя.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.