Головна  →  Новини  →  1 грудня 2017

Звернення голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука з нагоди Міжнародного дня інвалідів

Звернення голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука з нагоди Міжнародного дня інвалідів

Дорогі дніпровчани!

Відзначаючи щороку 3-го грудня Міжнародний день інвалідів, прогресивне людство засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Тому цей День – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед інвалідами, які потребують захисту та підтримки у наш непростий час. Інваліди – не просто категорія людей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії на те, що все буде добре.

Наша держава взяла на себе і виконує конкретні зобов’язання щодо матеріального забезпечення інвалідів, створення для них необхідних правових, соціально-побутових умов життя, надала ряд пільг, конституційно гарантувала рівні з іншими громадянами можливості для участі в економічній, політичній і соціальній сферах життя суспільства.

Бажаю кожній людині з особливими потребами витримки, мужності, оптимізму, достатку в оселях та віри у світле майбутнє. Дякую усім, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги - реальний прояв милосердя, людяності та любові до ближнього.

Від усього серця зичу Вам міцного здоров'я, щастя, успіхів у всіх ваших справах.

 

З повагою

Голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук

 

Перейти до спискуВерсiя для друку