Головна  →  Новини  →  5 грудня 2017

Нарада з питань реконструкції проспекту Ю. Гагаріна з реконструкцією транспортної розв'язки біля станції метрополітену "Чернігівська"

Нарада з питань реконструкції проспекту Ю. Гагаріна з реконструкцією транспортної розв'язки біля станції метрополітену "Чернігівська"

Сьогодні за ініціативи очільника Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петра Онофрійчука відбулася нарада щодо реконструкції проспекту Юрія Гагаріна з реконструкцією транспортної розв'язки під пересадочний вузол з терміналом на зупинці трамвайної лінії "Станція метро "Чернігівська". До наради долучилися начальник відділу технічної частини Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації – Юрій Баришполь, представники управління будівництва Дніпровської райдержадміністрації, директор товариства з обмеженою відповідальністю «Київдормістпроект» - Володимир Воробйов, заступник директора Комунального підприємства «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва» - Микола Васильцов, заступник начальника служби замовлення дирекції по будівництву та утриманню транспорту Комунального підприємства «Київпастранс» - Олександр Шевчук, представники приватного акціонерного товариства «Київенерго» начальник служби повітряних ліній Олег Брегаршок та начальник служби кабельних ліній – Сергій Ковальов, а також представники товариства з обмеженою відповідальністю «НОВУС».

Ключовим питанням наради було можливість кабелювання лінії електропередачі (ЛЕП) 110кВ вздовж вулиці Гната Хоткевича, яка на сьогоднішній день не дає можливості здійснити реконструкцію проспекту Юрія Гагаріна з реконструкцією транспортної розв’язки біля станції метрополітену «Чернігівська».

Однією з пропозицій було заглиблення лінії електропередачі від опори біля території товариства з обмеженою відповідальністю «НОВУС» до Дарницької теплоенергоцентралі.

На нараді також обговорили питання реконструкції зупинки трамвайної лінії «Станція метро «Чернігівська» під транспортний пересадочний вузол з терміналом та реконструкції ділянки трамвайної лінії від проспекту Юрія Гагаріна по вулиці Гната Хоткевича до трамвайного розворотнього кола на вулиці Миропільській.

Петро Васильович дав доручення звернутися до Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації щодо узгодження проектної документації прокладання трамвайної колії по вулиці Гната Хоткевича.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку