Головна  →  Новини  →  7 грудня 2017

Привітання голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука з Днем місцевого самоврядування

Привітання голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука з Днем місцевого самоврядування

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Впевнений, що працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу. І разом з усією громадою, депутатами, партійними та громадськими організаціями в мирі й злагоді підніматимуть потенціал Дніпровського району міста Києва на вищий рівень.  

Особливі слова подяки хочеться висловити ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Нехай розуміння і підтримка земляків завжди надають вам впевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях.

Від усього серця бажаю всім міцного здоров’я, наснаги, витримки, оптимізму. Нехай професійність та досвід, відповідальне ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку нашого району.

Будьмо завжди з дніпровчанами і любімо свій район!

 

З повагою

Голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук

Перейти до спискуВерсiя для друку