КМДА Київська міська державна адміністрація


23 січня 2019

Зустріч з ветеранськими організаціями щодо святкування 50-річчя району

Зустріч з ветеранськими організаціями щодо святкування 50-річчя району

Керівництво Дніпровської райдержадміністрації зустрілося з представниками первинних ветеранських організацій Дніпровського району щодо участі у святкуванні 50-річчя району в квітні-травні 2019 року. Начальник відділу організаційно-аналітичного забезпечення роботи голови Павло Пашковський запросив всіх присутніх активно взяти участь в обговоренні святкування району, напрацювати пропозиції та надати до відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю протягом двох тижнів.

Щодо свого бачення святкових заходів у мікрорайонах виступили Шматко Тетяна Володимирівна, Ремез Галина Францівна, Злобіна Жанна Пилипівна, які радо сприйняли ініціативну райдержадміністрації щодо залучення ветеранських організацій до розробки плану святкування району.

Також на зустрічі з нагоди 75-річчя з дня народження та за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, активну громадську діяльність Тетяні Володимирівні Шматко, голові громадської організації «Рада ветеранів Воскресенки», заступник голови райдержадміністрації Алла Загородня вручила Подяку голови Дніпровської районної в місті києві державної адміністрації.

Підготовлено у відділі з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.