Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

До уваги представників громадянського суспільства! Повідомлення ініціативної групи щодо формування Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації

Опубліковано 26 квітня 2019 року о 09:30

Формування Громадської ради здійснюється відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996.

Установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації відбудуться 12 червня 2019 року. Час та місце буде повідомлено додатково.

Для участі в установчих зборах представниками інститутів громадянського суспільства(ІГС) необхідно подати перелік документів (у відповідності до п. 8 типового положення, затвердженого постановою КМУ від 03.11.2010 № 966):

  1. Заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу громадянського суспільства.
  2. Рішення ІГС щодо делегування свого представника до участі в установчих зборах, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Громадської ради.
  3. Біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації, досвід роботи в ІГС та відповідній галузі, особиста мотивація для участі в роботі Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації.
  4. Копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємців та громадських формувань або свідоцтва про державну реєстрацію та Статут (Положення) ІГС засвідчені в установленому порядку.
  5. Інформація про результати діяльності ІГС (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання ІГС відповідному органу письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної політики у відповідній сфері та інформування про них громадськості тощо) протягом року до дня подання заяви (у разі, коли інститут громадянського суспільства працює менше року, за період діяльності).
  6. Відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону.
  7. Інформація про отримання ІГС, як володільцем бази персональних даних його членів, згоди делегованого ним представника на обробку персональних даних.
  8. Електронна версія документів пп.3,5 надається  у *РDF-форматі на USВ флеш-накопичувачі або на електронну пошту prrda@ukr.net.

Документи приймаються з 26 квітня 2019 року до 13 травня 2019 року включно з понеділка по четвер 10:00-17:00 год, обідня перерва 13:00-13:45 год, у п'ятницю 10:00-16:00 год, обідня перерва 13:00-13:45 год (крім вихідних та святкових днів) за адресою: м. Київ, б-р Праці, 1/1, поверх 4, кімн. 401, 403. Телефон: 559-97-22; 574-22-17.

Підготовлено у відділі з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux