Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

До уваги підприємців, промисловців Дніпровського району

Опубліковано 27 лютого 2020 року о 17:27
фото

Інформуємо Вас про запрошення Київської торгово-промислової палати, яка є традиційним ініціатором зустрічей представників зарубіжних та українських ділових кіл, 03 березня 2020 року з 14.00 до 16.00 взяти участь у спільному засіданні членів Київської ТПП та Міжнародного Трейд-клубу, що об’єднує понад 60 дипломатичних та торгових представників зарубіжних посольств в Україні. Захід відбудеться у Київській ТПП (конференц зал на 2-ому поверсі, за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 55).

Основною метою діяльності Трейд-клубу є ознайомлення іноземних дипломатів з економічним потенціалом регіонів, промислових підприємств України, сприяння в установленні ділових контактів між українськими та іноземними бізнесменами. Отримані матеріали дипломати використовують для підготовки пропозицій представникам бізнесу та урядам своїх країн для налагодження торгово-економічних зв’язків з Україною.

Програмою передбачено проведення індивідуальних зустрічей та переговорів з членами Трейд-клубу, де у кожного підприємства тільки один раз на рік є можливість протягом двох  годин безпосередньо поспілкуватися з керівниками торгово-економічних місій  відповідних  країн та надати свої пропозиції.

У заході візьмуть участь керівники торговельно-економічних відділів іноземних посольств, акредитованих в Україні (Словаччина, Малайзія, Азербайджан, Ізраїль, Іспанія, Болгарія, Молдова, Південно-Африканська Республіка, В’єтнам, Бельгія, Аргентина, Чехія, Киргизстан, Австрія, Швеція, Австралія, Румунія, Білорусь, Представництво ЄС в Україні, Індія, ОАЕ, Ірак, Нідерланди); міжнародні організації, бізнес-асоціації та фірми, які займаються сприянням розвитку підприємництва: (ГО «Спілка підприємців і промисловців Азербайджану», Британська Торгова Палата, Українсько-китайський діловий центр, компанія «ГлобалІнновейшнл» (ОАЕ), Українсько-Ліванська ділова рада, Канадська торгова Палата, Міжнародна Асоціація турецьких і українських бізнесменів, Словацька фірма ТТС, Литовська фірма EVROVIRA, офіційне представництво «Дюссельдорф Мессе» і «ЛейпцигерМессе», Австрійсько-Українська асоціація, Європейська Економічна Палата, Представник ТПП Грузії, АТ «Укрексімбанк», Клуб Банкірів, Європейський офіс ТПП України, Український банк реконструкції та розвитку, Китайська діаспора, представник в Україні науково-технічної газети «КеуріЖібао», Британський Торговий Дім, Словацька фірма «ІНТЕКС», Компанія «ГЛОБАЛ ТЕХНОЛОДЖІ», Африканська Рада в Україні, Клуб Енергетики, ТОВ «Ю.БІ.КОН»-офіційний представник ТПП України в Австрії, Британський Торговий Дім, міжнародні організації, бізнес-асоціації та фірми, які займаються сприянням розвитку підприємництва.

На пленарному засіданні Трейд-клубу після 16 години буде унікальна можливість  3-4 підприємствам презентувати іноземним дипломатам, інвесторам та активу міста свої інвестиційні пропозиції та виробничі можливості. З цього приводу пропонується звертатись до організаторів заходу.

Попередня онлайн-реєстрація обов’язкова. Отримати додаткову інформацію можна в Центрі підтримки бізнесу Київської ТПП, тел./факс: (044) 482-04-40, тел.: (044) 482-39-87; e-mail: volkova@kcci.org.ua

Докладніше за посиланням: http://kiev-chamber.org.ua/uk/17/1977.html

Підготовлено відділом з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики райдержадміністрації


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux