КМДА Київська міська державна адміністрація


17 березня 2020

Тимчасово, до 3 квітня, обмежено доступ до будівлі Дніпровської райдержадміністрації

Тимчасово, до 3 квітня, обмежено доступ до будівлі Дніпровської райдержадміністрації

Для запобігання поширення коронавірусу COVID-19 на території столиці, тимчасово, до 3 квітня 2020 року, буде обмежено доступ до будівлі Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: бульв. Праці, 1/1. Підписано відповідне розпорядження Київської міської державної адміністрації від 16.03.2020 №444 "Про деякі заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території міста Києва".

Громадяни можуть реалізувати право на звернення до Дніпровської райдержадміністрації шляхом надсилання письмового звернення на ім’я голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації П.В. Онофрійчука поштою, з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв'язку або залишення письмового звернення у скриньці, розміщеній в холі на 1-ому поверсі  райдержадміністрації.

Свої звернення ви можете надіслати на E-mail:

[email protected]

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (044) 292-50-32.

Також у зв'язку із заходами щодо попередження поширення захворювання на коронавірус (COVID-19), з 16 березня 2020 року до особливого розпорядження призупиняється проведення особистих прийомів громадян керівництвом, відділами, управліннями та службами Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

Рішення про зупинення проведення особистих прийомів громадян у Дніпровській райдержадміністрації прийнято відповідно до виконання пункту 19 протоколу №2 від 10.03.2020 року позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій «Про стан забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення України та заходів стосовно стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-19».

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.