Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

В Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю завершено ремонт покрівлі та фасаду, триває капітальний ремонт приміщень

Опубліковано 30 червня 2020 року о 10:41
фото

Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Дніпровського району міста Києва почав працювати з 02 січня 2019 року по вул. Курнатовського 7-А, 2 корпус. В грудні 2019 року по вул. Райдужній, 51 відкрито відділення трудової реабілітації/ працетерапії.

В рамках підготовки Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю по вул. Райдужній, 51 до нового навчально-реабілітаційного року виконуються роботи з капітального ремонту. На сьогоднішній день завершено роботи з ремонту покрівлі, утеплення та оздоблення фасаду будівлі. Наразі тривають роботи з капітального ремонту приміщень загальною площею 481 кв м.

Піля завершення робіт з капітального ремонту буде облаштоване приміщення для соціальної адаптації підопічних Центру, де відбуватиметься навчання дітей та молоді побутовим навичкам самообслуговування та кулінарії.

З 01 вересня 2020 року планується відкриття групи денного перебування відділення психолого-педагогічної реабілітації з організацією трьох разового харчування для дітей з дитячим церебральним паралічем, ментальними розладами (Синдром аутичного спектру, Даун синдром, розумова відсталість та ін.) віком до 18 років.

Для проведення комплексної реабілітації Центр має різноманітне обладнання: тренажери (в тому числі апарат для пресотерапії, модуль активної реабілітації, пристрій "активал", мотомеди, сучасні вертикалізатори та інше), фізіотерапевтичну апаратуру, кульковий басейн, сенсорну кімнату, спортивну залу, кімнату для проведення бальнеологічних процедур та аромотерапії, кімнату віртуальної діяльності оснащену інтерактивною підлогою та  сенсорною  тач-панеллю, ігрові кімнати.

Впродовж 2019 року Центр придбав додатково реабілітаційне обладнання: стельовий підйомник, бруси з перешкодами, віброматраси, синглетно-кисневий апарат, сенсорні м’ячі, обтяжувачі, еспандери тощо.

У Центрі за адресою вул. Курнатовського, 7-А та вул. Райдужна, 51 відкрито інклюзивні дитячі майданчики, які включають сенсорні розвиваючі стенди, пісочниці спеціально пристосовані для дітей з особливими руховими потребами, рукоходи – спеціальні тренажери для розвитку рухової активності дітей, гойдалки та карусель для дітей з особливими потребами (візочників).

Довідково.

Роботи виконуються відповідно до розпорядження Дніпровської РДА "Про капітальний ремонт об'єктів, що фінансуються в 2020 році за рахунок бюджетних коштів по Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації" №129 від 12.02.2020.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Дніпровського району міста Києва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux