Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Спортивне свято в НВК «Сузір’я»

Опубліковано 24 лютого 2017 року о 11:39
фото

Святом спорту, здорового способу життя, позитивних перетворень стало урочисте відкриття оновленої спортивної зали в навчально-виховному комплексі № 209 «Сузір’я», що в Дніпровському районі столиці. І сяяли радістю не лише обличчя школярів та директорки навчального закладу Олени Ліфінцевої, але й запрошених на відкриття гостей – заступника голови райдержадміністрації Алли Загородньої; депутатів Київради від нашого району Андрія Страннікова й Віталія Рослякова; заступника райуправління освіти Галини Тодосової; заслуженого працівника з фізичної культури та спорту України, 2-разового чемпіона Світу, чемпіона Європи, 15-разового чемпіона України та Радянського Союзу з фехтування на рапірах Юрія Чижа та директора легкоатлетичного манежу Євгена Резанова. На свято завітали випускниці школи: рекордсменка Європи серед юніорок у стрибках у висоту, фіналістка зі стрибків у висоту на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро Ірина Геращенко, кандидат у майстри спорту України серед кадетів, юніорів, чемпіонка Європи WADO Єлизавета Сірош, майстер спорту з бально-спортивних танців, ведучий хореограф дитячої спортивної школи «Фенікс» Аліна Гречкосій. Усі вони не вперше беруть участь у подібних заходах, але спортивне свято в «Сузір’ї» їх вразило. Насамперед – теплою атмосферою та радістю всіх присутніх від цієї події.  

«Друзі! Ця спортивна зала є п’ятою, яку ми урочисто відкриваємо. Радіємо разом із вами усім Дніпровським районом!», – не втримала емоцій заступник очільника району Алла Загородня, вітаючи дітей, батьків і педагогів. За її словами це феєричне відкриття стало святом краси й грації, наповнене блиском медалей спортсменів та натхненням усіх присутніх.

«Думав, що прийду, огляну залу, якість завершених робіт, а виявилось – тут ще й таке свято!» – так висловив свої емоції та привітав присутніх депутат Київської міської ради Андрій Странніков. – «Дивлячись на молодь, сповнену енергією, спортивного натхнення та здобутків, зміцнюється беззаперечна віра в краще й світле майбутнє!».

А депутат Київської міської ради Віталій Росляков додав: «Я впевнений  у тому, що в цій прекрасній залі знаходяться майбутні чемпіони України, Європи, світу й Олімпійських ігор!».

Справді, така подія надовго залишиться в серцях не лише дітей, але й дорослих. А ще – має надихнути кожного до нових досягнень. Серед більше 150 юних спортсменів, що були в залі, відчувався дух здорової конкуренції й особистих перемог, досягнутих завдяки старанням і працьовитості.

Звичайно, апогеєм спортивного свята став урочистий парад спортсменів, серед яких були переможці всеукраїнських та міжнародних змагань, майстри спорту. Вони внесли прапор Олімпійських ігор та, фактично, дали старт видовищу. Неперевершеними були виступи юних гімнастів. Вони – краса та граційність маленьких гімнастів витонченість та цілковита впевненість у виконанні кожного руху, молодість та досвід юнаків та дівчат. Адже художня гімнастика — один з найбільш видовищних видів спорту, який збирає на спортивні арени мільйони прихильників по всьому світу. Цього разу, і це найголовніше, усі гімнасти, які виступали на відкритті оновленої зали – це учні НВК №209 «Сузір’я». Але як майстерно вони виконували свої вправи. Тому присутні гості зізнавалися, що в них було таке відчуття, нібито потрапили до дитячо-юнацької спортивної школи.

Тепло вітали всі присутні на заході колишню школярку цього закладу Олімпійську чемпіонку з легкої атлетики Ірину Геращенко, яка ввійшла в десятку кращих в РІО-2016 зі стрибків у висоту. Ірина подякувала за роки навчання у школі й побажала всім нових досягнень у навчанні та щоб ця зала завжди була наповнена спортсменами.

Директор НВК №209 «Сузір’я» Олена Ліфінцева, голови батьківського комітету та піклувальної ради закладу подякували всім, хто був небайдужий і контролював, підтримував, піклувався та надихав всі здійснені перетворення. Адже у теперішній спортивній залі було повністю замінено дах, утеплено фасад, оновлено освітлення, виконано всі внутрішні роботи з повною заміною вікон та вхідних дверей, повністю замінено обладнання. Відтепер це сучасний спортивний об’єкт і ним  пишаються березняківці.

Підготовлено у відділі з питань внутрішньої політики і зв’язків із громадськістю.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux