Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

«Зроблено в Києві»: підприємства Дніпровського району взяли активну участь у виставці-презентації

Опубліковано 26 травня 2017 року о 10:22
фото

25 травня у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул.Салютна, 2-Б) відбулася виставка-презентація промислової продукції київських виробників «Зроблено в Києві», яка вже традиційно проводиться до Дня Києва. Варто відзначити, що з кожним роком інтерес до заходу та кількість його учасників зростає. Цьогоріч на виставці презентували свою продукцію 160 учасників. Це промислові підприємства, науково-дослідні установи всіх 10 районів столиці, навчальні заклади, Київська торгово-промислова палата, Київське Інвестиційне Агентство, Національна академія наук України тощо.

Офіційне відкриття виставки відбулося за участю Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та Київського міського голови Віталія Кличка.

Дніпровський район представляли 18 учасників: 14 підприємств та 4 науково-дослідні установи (Перелік учасників виставки від Дніпровського району та їх контакти) (Фотозвіт).

Експозиції учасників з Дніпровського району оглянув голова Дніпровської райдержадміністрації Петро Онофрійчук, профільний заступник Алла Загородня та начальник районного відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Григорій Лобач (Фотозвіт).

Крім презентації своєї діяльності, обміну контактами між учасниками виставки, які мають спільні бізнес-інтереси, на виставці були й інші можливості.

Під час виставки працював майданчик «Простір для переговорів», де учасники мали можливість презентувати свою продукцію представникам профільних департаментів Київської міської держадміністрації, які здійснюють державні закупівлі. Зокрема таке спілкування відбулося між представниками ТОВ КМЗ «Магістраль» ім.М.П.Шульгіна», яке виготовляє широкий спектр дорожньої техніки, та Департаменту транспортної інфраструктури. Представники ТОВ «Науково-виробниче товариство «Дніпро-МТО» (розробка та виробництво кріотерапевтичного обладнання, низькотемпературних холодильників, морозильників, зокрема для медичної галузі) та ТОВ "Голнит" (виробництво фармацевтичних препаратів і матеріалів, зокрема шовних матеріалів, для медичної галузі) познайомилися з представником Департаменту охорони здоров’я. Представник ТОВ Науково-виробнича фірма «Ірком ЕКТ», яка спеціалізується на виробництві фасувального обладнання для хімічної та лакофарбової промисловості, а також виготовляє широкий спектр лаків та фарб для будівельних робіт, налагодила контакти з представником Департаменту містобудування та архітектури.

Однією з подій виставки також було урочисте підписання низки угод про співпрацю та договорів. Зокрема була підписана угода про співпрацю між Київською торгово-промисловою палатою та торгово-промисловою палатою Італії.

Урочисто були підписані договори між ПрАТ «Фанери та плити» та представниками компаній з Туреччини та Ірану. Це підприємство розташоване у Дніпровському районі і спеціалізується на виробництві фанери, деревоволокнистих плит, а також виготовляє вироби з деревини (меблі дитячі, житлові, офісні тощо). Варто відзначити, що «Фанплит» є бюджетоутворюючим підприємством, одним з найбільших експортерів і цьогорічним переможцем конкурсу «Експортер року». Більш докладно про асортимент продукції підприємства на офіційному сайті: fanplit.com.ua

Фотоогляд деяких подій виставки-презентації "Зроблено в Києві".

В рамках проведення виставки-презентації також відбулася урочиста церемонія нагородження київських підприємств-переможців конкурсу «Кращий експортер року» за підсумками 2016 року. Цьогоріч серед 16 кращих експортерів 2 підприємства, які представляють Дніпровський район: ПрАТ «Фанери та плити» (середнє підприємство, експорт виробів деревообробної промисловості) та ТОВ «Кам-Трейд» (мале підприємство, експорт готових металевих вироби).

Більш докладно: Серед кращих експортерів 2 підприємства Дніпровського району + фотозвіт.

За підсумками проведення виставки-презентації відзначено найбільш активних учасників, які за підтримки Київської міської держадміністрації зможуть взяти участь у закордонних виставках з метою розвитку власного експортного потенціалу. Серед відзначених підприємство Дніпровського району - ТОВ «Науково-виробнича фірма «Ірком ЕКТ».

Більш докладно: Серед найбільш активних учасників виставки «Зроблено в Києві» - ТОВ НВФ «Ірком-ЕКТ» + фотозвіт.

Офіційний сайт виставки-презентації: madein.kievcity.gov.ua

 Підготовлено відділом з питань інформаційної політики


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux