Головна  →  Новини  →  5 червня 2018

22 учасника від Дніпровського району долучилися до виставки-презентації «Зроблено в Києві»

22 учасника від Дніпровського району долучилися до виставки-презентації «Зроблено в Києві»

5 червня в Міжнародному виставковому центрі (Броварський проспект, 15) відбулася виставка-презентація промислової продукції київських виробників «Зроблено в Києві». Варто відзначити, що з кожним роком інтерес до заходу та кількість його учасників зростає. Цього року кількість учасників виставки зросла із 71 до 300, площа виставки збільшилася із 1000 м2 до 3500 м2, а експонати вперше розміщені за видами діяльності та галузевими напрямами: машинобудування, високотехнологічне  устаткування та обладнання, інформаційні технології, оборонна промисловість, енергетика, фармацевтика, хімія, будівельні матеріали, транспорт, продукти харчування, легка промисловість та сувенірна продукція, поліграфія, вироби з деревини, екологія, інноваційна інфраструктура.

Дніпровський район столиці представляли 22 учасники: 16 промислових підприємств, 4 науково-дослідних установи, 2 суб’єкта малого підприємництва.

Офіційне відкриття виставки відбулося за участю першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Миколи Поворозника. Ще до офіційного старту виставки, експозиції учасників з Дніпровського району оглянули голова Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук та начальник районного відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Григорій Лобач. Очільник району подякував учасниками заходу за плідну роботу, в тому числі і на благо та розвиток району.

Ділова програма виставки була насиченою та продуктивною, адже у її рамках проходили заходи, спрямовані на розширення можливостей столичних промислових підприємств щодо доступу до фінансово-кредитної підтримки та залучення інвестицій: презентація Програми фінансово-кредитної підтримки суб’єктів підприємницької діяльності у Києві та програм Державної інноваційної фінансово-кредитної установи. Науково-практична програма заходу передбачала презентації наукових установ НАН України та наукових парків провідних столичних ВНЗ.

Крім презентації своєї діяльності, обміну контактами між учасниками виставки, які мають спільні бізнес-інтереси, на виставці були й інші можливості. Під час виставки працював майданчик «Простір для переговорів», де учасники мали можливість презентувати свою продукцію представникам профільних департаментів Київської міської держадміністрації, які здійснюють державні закупівлі. Зокрема, представник ТОВ КМЗ «Магістраль» ім.М.П.Шульгіна», яке виготовляє широкий спектр дорожньої техніки, мав нагоду поспілкуватись з представником Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

Всі учасники виставки-презентації, в тому числі і ті, котрі представляли підприємства  Дніпровського району столиці, отримали Дипломи учасників з відзнакою "Зроблено в Києві".

Також захід став своєрідним майданчиком для зустрічі промислових підприємств Києва, експортерів, інвесторів та фахівців з метою визначення шляхів подальшої співпраці.

Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація отримала нагороду "За активну участь" в організації та прведені виставки-презентації промислової продукції київських виробників «Зроблено в Києві».

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку