КМДА Київська міська державна адміністрація


22 січня 2019

В навчально-виховному комплексі №167 відбулась науково-практична гра «Модель ООН – 2019»

В навчально-виховному комплексі №167 відбулась науково-практична гра «Модель ООН – 2019»

18 та 19 січня в навчально-виховному комплексі №167 з поглибленим вивченням німецької мови (пр. Соборності, 12В) відбулась науково-практична гра «Модель ООН – 2019». Під час проведення заходу проходили засідання на якій учні виступали у ролі дипломатів та брали участь в обговоренні питань, що стоять на порядку денному в сучасній ООН.
Темою МООН-2019 стала «Консолідація міжнародної спільноти задля розробки глобальної стратегії сталого розвитку». Більше 100 учнів брали участь у конференції в ролі делегатів, преси та секретаріату. До участі долучилися представники гімназії №136, гімназії №191 ім. П. Тичини, спеціалізованої загальноосвітньої школи №291, ліцею «Наукова зміна», Українського гуманітарного ліцею, спеціалізованої школи №197, гімназії №153 та гімназії №290.
Кожен зміг відчути себе в ролі справжнього дипломата, беручи участь у палких дискусіях під час засідань комітетів. Учні отримали безліч нових вражень та знайомства, які надовго залишаться в їхній пам’яті.
Також захід відвідав поважний гість – депутат Київської міської державної адміністрації Ярослав Горбунов, який дав корисні поради учням та побажав вдалої гри.
Другий день кожної Моделі завжди найбільш насичений. Цей раз не став виключенням, адже написання резолюцій, насичені дебати та голосування роблять цей день настільки важливим. Кожен делегат пропонує свої пункти, які голосуванням всіх країн-учасниць та секретаріату приймають або ні.
Сподіваємося, що конференція залишила кожному делегату тільки приємні враження та бажаємо успіхів у подальшій творчій та навчальній діяльності.
Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління освіти Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.